Træning på Nummer 10

Fischer: Vi holder os i gang

Spillerne har på det seneste trænet i grupper á otte, og som man har kunnet se på vores sociale medier, bliver der ind imellem også indlagt nogle alternative træningspas af mere social karakter, hvor spillerne tager ud i naturen med mountainbike, fodboldgolf eller kano.

"Ja, det er vigtigt at få luft til hovedet," fortæller Viktor Fischer.

"Det er dejligt at være på træningsbanen, og vi holder os i gang og i form, så godt det nu kan lade sig gøre, men det er fint med de mere sociale aktiviteter. Det når vi ikke så meget i en travl hverdag, hvor alle har så meget andet at lave også, så det er fint, at der kan blive tid til det nu," siger Viktor, som i dag trænede på Nummer 10 med Kalle, Sotte, Bjelland, Pierre, Stage, Thomsen og Kaufmann.

"Grupperne bliver varieret lidt fra uge til uge, så det er ikke altid de samme, vi er sammen med. Men hvis vi skal ud og sejle igen - og det er vi nogen, der meget gerne vil - så skulle jeg hilse og sige, at det meget gerne skal være med dem, der gik fri i sidste uge og kom hjem med tørt tøj," siger Viktor med et skævt smil og hentyder til kæntringen på Mølleåen, hvor han og Thomsen samt Jonas og Nelsson måtte en ufrivillig tur i det kolde vand, mens Pierre, Kalle, Stage og Bjelland slap tørskoede hjem!
 

Kanotur
Fire mand måtte en tur i Mølleåen...

 

Kanotur
Gennemblødte Thomsen og Fischer fik kanoen på ret køl igen...

 

Kanotur
Mens alt endnu åndede fred og ro på Bagsværd Sø...