Viktor Fischer

Fischer svarede på fanspørgsmål – se hans svar her

Tirsdag aften satte Viktor Fischer sig godt til rette hjemme for at besvare en masse af jeres spørgsmål på FCKs Facebook side.

Her er en stak af jeres spørgsmål og Viktors svar. I kan finde alle i tråden på vores Facebookside.

 
VINDEREN FOR BEDSTE SPØRGSMÅL:
Hvad er hårdest ved corona-tiden; ikke at kunne kramme N'Doye i jubelscener eller ikke at kunne komme til frisør? 😎 (Mathias Egebjerg)

Viktor: Hej Mathias! Det er 100 procent, at jeg ikke kan kramme N´Doye! Jeg kan vælge mellem det hår, jeg har nu eller karseklippen, og den har Jonas Wind lige nu…


Hey Viktor 😜 Er det ikke svært at bevare struktur og motivation til at holde dig fit her i disse Corona tider hvor man ikke ved hvor længe det varer ved. Glæder mig til at fodbold starter op igen ⚽️😅 (Susanne Margaretha Fruhling Larsen)

Viktor: Hej Susanne. Jo, det er en udfordring, og vi gør meget ud af det på holdet. Det er vigtigt, at man får skabt en struktur og hverdag, selvom det er anderledes lige nu. Jeg sørger for at spise fornuftigt, stå op til normal tid, gå i seng til normal tid og så videre. Samtidig har vi små sessioner, hvor vi er ude på en bane samtidig, og det giver meget at få set hinanden der, selvom det ikke er træning, som vi kender det.


Hvad betyder det for dig, at se en fan med dit navn på ryggen? Er det noget som du lægger mærke til og værdsætter? (Michael Frimann Toubeily)

Viktor: Hej Michael, Når jeg ser det, så bliver jeg helt varm indeni og jeg kan næsten ikke lade være at reagere. Sidst jeg så det blev jeg meget glad, men det viste sig at være tilfældige canadiske turister, der bare havde købt en. De anede ikke hvem jeg var!


Hej konge af Kbh. Hvordan syns du Superligaen skal afsluttes? I kommer jo nok ikke til at spille alle kampene 😩 hvem skal rykke ned og hvem skal blive mester??? Mvh Mark (Mark Stampe Qvistgaard Jensen)

Viktor: Hej Mark, Ved at vi spiller alle kampene og vi finder en vinder ved at spille om det.


Hej Viktor. Hvordan er det og komme tilbage på banen efter alle de skader du har haft? Føler du dig stadigvæk på samme måde accepteret af de andre holdkammerater? Og hvordan håndterer du alt det ballade der var omkring det i forhold til sangene omkring dig? Til sidste kæmpe fan og respekt for dig som person og ikke mindst fodboldspiller. 😍 (Kristine Kierulff Jensen)

Viktor: Hej Kristine. Tak for de søde ord. Det var pænt af dig. Jeg har det godt, og jeg er godt på vej til at få alt det fysiske på plads. Det er aldrig fedt at være skadet, men jeg føler, at jeg er godt på vej. Jeg har nogle virkelig søde holdkammerater og vi bakker hinanden meget op. Den debat, der var omkring de homofobiske tilråb, handlede aldrig om mig, men om, at vi skal tale ordentligt til hinanden og respektere hinanden. Der har været en god debat om det siden, og den er jeg glad for at følge med i.
 

Hvad er det du allermest håber på at opnå i resten af din karriere? (Ruben Alexander Mühl)

Viktor: Hej Ruben. Uha, jeg håber at have den følelse, jeg har nu af at være glad for at spille fodbold og føler mig heldig hver dag over, at jeg kan leve af at spille fodbold!


Hvilke 4 fodboldspillere har haft den største betydning for dig i dit liv? (Mette Cornelius)

Viktor: Hej Mette, Det har Christian Poulsen. Christian Eriksen. Thierry Henry og Ronaldo - den ægte! De to første handler meget om det menneskelige, hvor Christian Poulsen lærte mig meget om at være professionel. Christian Eriksen er en enormt dygtig spiller og en god ven – ikke mindst, da vi var i Ajax sammen. De to sidste har inspireret mig med deres utrolige evner både teknisk og som fantastiske målscorere. 
 

Hej Victor 🙂  Er der nogle gamle spillere du savner i FCK og hvem på holdet snakker du allermest med 🙂😜⚽️⚽️ (Andreas Pahn)

Viktor: Hej Andreas. Jeg snakker mest med Thomsen. Han er en god ven. Jeg kan godt savne mange af dem. Robert Skov, Santander, Pieros, Vavro. Jesse Joronen er også en fantastisk fyr. Jeg savner mange.


Hvem er din ynglings fodboldspiller? (Michael Granild Benjamin Granild)

Viktor: Hej Benjamin. Det er Thierry Henry fra Arsenal!


Dit høje niveau har været savnet, og du har sikkert selv kæmpet med det!  Men hvad er status på formen trods corona krisen, og hvordan ser du chancer for et mesterskab, især nu hvor de fleste er ved at være tilbage fra skaderne 🕺 (Jannick Bay Larsen)

Viktor: Hej Jannick, Formen er god og det er måske den eneste gode ting ved hele situationen, at jeg nu kan få trænet godt fysisk. Når det er på plads, så skal jeg nok ramme mit bedste niveau. Det er jeg ikke så bekymret for. Vi er underdogs nu, men vi skal helt sikkert gå efter det.


Hvordan er det at have Superligaens flotteste hår uden at have en frisør i de her uger?! 😅 (Marco Asbjerg)

Viktor: Hej Marco! Jeg har arvet min mors hår, og det er godt, for min far er skaldet. Jeg skal nok klare den lidt tid endnu.
 

Hvordan kan man fra den ene kamp (mod Celtic ) spille internationalt flot fodbold, og den næste kamp i weekenden spiller man 1-1 mod en bundprop i superligaen, hvorfor er i så svingende og kan i ikke sætte jer op til de hjemlige kampe? (Allan Garodkin)

Viktor: Hej Allan. Den der løser den gåde, bliver en stor træner! Det er komplekst, og jeg har ikke et nemt svar på det. Vi går altid ind for at vinde og det handler ikke om motivation, men det vidt forskellige opgaver. Jeg elsker at spille fodbold alle steder, men nogle gange, så lykkedes det bare ikke som vi gerne vil.


Hei Viktor, er det en mulighed at forlænge med FCK ? Eller er der lagt en plan for hvornår du skal ud igen? (Simon Lanng)

Viktor: Hej Simon. Jeg har tre år tilbage af min aftale, så jeg behøver ikke forlænge nu. Jeg har planer om at være her længe og er meget, meget glad for at spille for FCK og være i København.


For det første, Viktor! Kan du ikke med din fantastiske sparketeknik være sød at sparke corona langt væk? Håber i øvrigt også, at du med din formidable driblekunst vil drible uden om corona! Og sidst men ikke mindst, du skal vide, at min ensomhed er meget værre i denne tid, når man ikke kan følge dig og FCK, håber således på, at miraklernes tid ikke er forbi endnu, og at alt snart kan blive ok igen! Dine dyrebare fødder vil forhåbentlig inden længe igen bringe glæde til FCK, de bedste hilsener og ønsker til dig og din familie (Poul Jensen)

Viktor: Hej Poul. Jeg er for det første ked af at høre, at du føler dig ensom. Det er en meget ubehagelig følelse, som jeg håber, at du taler med andre om. Det skal du gøre. Vi glæder os meget til, at vi igen kan se jer allesammen i Parken og nyde den energi og følelse, det giver os alle. Alt det bedste til dig.


Min datter på 8 som er en meget stor fan vil spørge: Hej Viktor, hvordan bliver man så god til fodbold som dig? Mvh Melanie (Søren Dietz)

Viktor: Hej Melanie, Fed trøje! Det handler meget om lyst, masser af træning, og så er man nok født med lidt talent også. Men selv med masser af talent, så skal man virkelig træne meget. En af de bedste, jeg har spillet med hedder Pernille Harder. Hende trænede jeg med, da jeg var 15 år, og hun trænede vildt meget og er en af verdens bedste nu!


Hej Viktor, jeg vil gerne spørge om hvad du syntes/ føler om de folk der siger du er arrogant og kalder dig homofobiske ting? (Christian Grunk Jensen)

Viktor: Hej Christian, Jeg synes, at hele den sag omkring tilråbene endte med, at vi havde en god debat, der stadig kører. Og det handlede jo slet ikke om mig. Det var andre, jeg råbte op for. Generelt så er jeg, som jeg er. Jeg tænker ikke så meget på, hvad andre synes hele tiden. Det synes jeg faktisk ikke man skal bruge sin energi på.


Hvis du kunne vælge en valgfri superkraft, hvilken en? (Josephine Stefansen)

Viktor: Hej Josephine. Det er en svær en. Jeg ville vælge, at jeg kunne det sammen som Dr. Manhattan fra Watchmen, der kan rejse gennem tid og rum i hele universet. Det er ret vildt...


Hej Viktor, hvordan ser du på hele det her corona show? Specielt i forhold til EM. Er det en fordel for dig personligt at det udskydes? I forhold til de skader du har haft osv.? (Caroline Jørgensen)

Viktor: Hej Caroline. Det er selvfølgelig noget rod med alle de aflysninger og udskydelser, men lige omkring EM, så kan jeg personligt godt håbe at få det ud af det, at jeg igen rammer mit bedste niveau det kommende år. Gør jeg det, så har jeg også en chance for at komme med!


Hej Victor, jeg savner at se mit yndlingshold ⚽️ heldigvis har jeg masser af plakater og Fck gear på mit værelse 😊 hvilken trøje er fedest, af dem du har spillet i 🤔? Hilsen Isabella 11 år ⚽️ (Mette Andersen)

Viktor: Hej Isabella, Tak for din hilsen. Vi savner også jer! Den flotteste trøje er FCK trøjen. Den klassiske Ajax trøje er også fed, men hele det hvide sæt er verdens flotteste synes jeg.