Viktor Fischer og Hjalte Nørregaard
Hjalte Nørregaard og Rasmus Falk

Fischer og Falk: Ny energi og frisk start

Søndag var FCK-spillerne igen på træningsbanen efter en lørdag med masser af opmærksomhed omkring afskeden med Ståle Solbakken og ankomsten af Hjalte Nørregaard som midlertidig cheftræner.

“Vi havde en speciel dag i går, men vi aftalte også, at vi allesammen skulle møde ind i dag med ny energi og friske hoveder. Det synes jeg virkelig også er sket," siger Viktor Fischer, der altså i dag havde sin anden træning under det nye setup.

"Folk er kommet ind i dag med løftede hoveder, klar til at tage fat på de opgaver, der venter os. Jeg synes også, at Hjalte og resten af staben tættest på holdet har været stærke til at skabe det rigtige fokus på, hvordan vi kommer fremad i den rigtige retning," tilføjer Fischer.

“Vi har alle en forpligtigelse til at tage det her som en frisk start," siger Rasmus Falk, der er på vej tilbage efter sin skade.

"Det åbner nye muligheder for nogle spillere og for friske tanker og impulser for os alle, og det skal vi bruge til at løfte os. Alle har nu rettet blikket mod kampen næste søndag, og jeg er sikker på, at vi kommer til at være 100 procent klar til den opgave,” siger Rasmus Falk om AaB-kampen på søndag kl. 18 i Parken.