Hjalte Nørregaard

Hjalte: En speciel, hektisk og ærgerlig debut

Efter kampen fik vi en kommentar fra vores debuterende træner Hjalte Bo Nørregaard

”Jeg synes vi kommer ud med god energi, og får vel også en fin start. Så får vi så et mål imod os, og det gjorde ondt – plus det førte også til, at vores spil blev alt for hektisk. Vi skal helt klart forbedre vores offensiv og vores afslutningsspil – og forsøge at komme i nogle bedre positioner – og det kommer vi til at arbejde med." 

"Men det er som om, at de små ting, de går heller ikke rigtig vores vej for tiden, men det ligger stadig fast, at der selvfølgelig er nogle ting der skal justeres – og det arbejde tager vi på træningsbanen. Men ser vi på kampen igen, synes jeg, at jeg så et hold der prøvede – og på ingen måde gav op, men vi mangler det sidste for at lykkes. Vi må være mere tålmodige på bolden, og er vi det, skal chancerne nok komme."

Hjalte nævnte et par af manglerne i dagens kamp:

"Ja, vi mangler at komme bag dem, vi har ikke nok dybe løb – og så skulle vi nok også have afsluttet mere fra kanten af feltet. Samtidig var de nogle ærgerlige mål vi fik imod os – og det gjorde som sagt ondt på holdet."

Hjalte afsluttede med en hurtig kommentar om debuten som træner: 

"Hvad angår min debut, så var det jo specielt – det var også hektisk – og så var det selvfølgelig en meget ærgerlig debut."