Andreas Bjelland

FCK henter Andreas Bjelland

F.C. København har skrevet kontrakt med den danske landsholdsspiller, Andreas Bjelland, der tiltræder med øjeblikkelig virkning på en 4-årig aftale. Midterforsvareren, der har spillet for engelske Brentford FC i de seneste tre sæsoner, skifter transferfrit til FCK.
 
29-årige Andreas Bjelland, der er noteret for 28 A-landskampe siden debuten i 2010, har fået sin fodboldopdragelse i Lyngby Boldklub og fik sit gennembrud for FC Nordsjælland, som han var med til at gøre til danske mestre i 2012. Siden gik turen til Twente FC i den bedste hollandske række, inden han i 2015 skiftede til Championship klubben Brentford FC. 
”I Andreas Bjelland får vi en stærk lederfigur, der altid tager et stort ansvar for sit hold både med og uden bold. Han er en forudseende og spilstærk forsvarsspiller, der vil give os nye dimensioner i opspillet med sin store ro og sit gode venstre ben, mens han også har potentialet til at blive en af holdets ledere," siger manager Ståle Solbakken.

"Han er en meget erfaren spiller, der - ikke mindst via sine landskampe - ved hvad der skal til for at klare sig på højeste internationale niveau. Vi er sikre på, at han vil være en forstærkning for os både i Superligaen og vores europæiske kampe. Vi er meget tilfredse med, at vi har fået den her aftale på plads, og jeg synes, at vi står med en meget interessant og stærk trup,” siger Ståle.

Køb sæsonkort her til den nye sæson fra kun 995,-

 

Andreas Bjelland, der har spillet i hollandsk og engelsk fodbold de seneste seks år, ser frem til at blive en del af FCK-truppen:
 
”Det er ingen hemmelighed, at jeg egentlig havde planer om at blive i udlandet nogle år endnu, og jeg har også haft interessante tilbud fra udenlandske klubber. Men da FCK kom på banen og jeg fik talt mere med Ståle og Johan om deres planer for holdet, så var jeg ikke i tvivl om, at det her er det rigtige for mig," siger Andreas Bjelland.

"Jeg er en meget ambitiøs fodboldspiller, der stiller store krav til mig selv og mine omgivelser, og sådan er kulturen også i FCK. Det er en klub, der altid går efter trofæerne og vil ud og spille mod de bedste i Europa. Det gør det til en meget attraktiv klub for mig, og jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring det her. Nu glæder jeg mig virkelig til at komme på træningsbanen med holdet, hvor jeg allerede kender spillere som William, Viktor, Boilesen og Ankersen fra landsholdet. Jeg har fulgt med i dansk fodbold, mens jeg har været i udlandet, og jeg er klar til at gøre alt jeg kan for, at FCK igen kommer op, hvor klubben hører til,” siger Andreas Bjelland.
 
Andreas træner med sine nye holdkammerater allerede tirsdag kl. 10.30 på træningsanlægget Jens Jessens Vej 10.

Køb et abonnement fra kun 79,- om måneden og oplev Andreas Bjelland i FCK-trøjen i den nye sæson i Telia Parken, som starter på næste mandag klokken 18:00 mod AC Horsens.
 
 
FAKTA:
Navn: Andreas Bjelland
Position: Midterforsvarer
Født: 11. juli 1988.
Landskampe: 28 A for Danmark
Tidligere klubber: Lyngby Boldklub, FC Nordsjælland, FC Twente, Brentford FC.