Kenan Kodro ny FCK-spiller

F.C. København har købt den bosniske landsholdsangriber, Kenan Kodro, fri af den tyske Bundesliga-klub Mainz 05. Kodro har skrevet kontrakt frem til sommeren 2022.

Kenan Kodro fik sin fodboldopvækst i spanske Real Sociedad, inden han kom til Osasuna, som han spillede for i La Liga, inden turen gik til Mainz. Herfra har han det seneste halve år været udlejet til schweiziske Grasshopper Club Zürich med stor succes.

”Kodro er en meget spændende angriber, der kombinerer en god fysik med en rigtig fin teknik og en veludviklet spilforståelse. Han er en målfarlig og arbejdsom angriber, vi mener passer til vores måde at spille fodbold på," siger manager Ståle Solbakken.

"Vi tror også på, at han kan blive en endnu bedre spiller, og at vi i samarbejde med ham kan bringe ham op på meget højt niveau, så vi ser gode perspektiver i ham. Han er trods sin unge alder allerede en erfaren spiller, der har optrådt i stærke ligaer som Bundesligaen og La Liga, ligesom han har sat et stærkt aftryk i Schweiz. Nu ser vi meget frem til at se ham i aktion for os og føler os godt dækket ind på angrebspositionerne nu,” siger Ståle.

Kenan Kodro


Kenan Kodro, der er søn af den tidligere topangriber Meho Kodro, glæder sig meget til at komme i aktion for Løverne:

”Et skifte til F.C. København er klart et skridt op i min karriere og det helt rigtige skridt for mig. FCK er den største klub i Skandinavien og er kendt som en stærk klub ude i Europa. Jeg har haft nogle gode snakke med folkene i FCK, og jeg er overbevist om, at vi er et godt match både på og udenfor banen."

"Jeg ser virkelig frem til at komme i gang sammen med mine nye holdkammerater og er parat til at give alt for at hjælpe klubben og gøre fansene stolte ved at vinde trofæer og opnå succes i de europæiske turneringer. Jeg er overbevist om, at klubben går en god fremtid i møde.” siger Kenan Kodro.

Kenan Kodro er allerede i Østrig, hvor han deltager i træningslejren med resten af holdet.

>> Bliv klar til den nye sæson med et sæsonkort fra 995 kr. eller abonnement fra 79 kr. pr. måned

Fakta om Kenan Kodro

Født 19. august 1993

7 A-landskampe og 2 mål for Bosnien Herzegovina

Tidligere klubber:
Real Sociedad
Lagun Onak
Osasuna
Mainz 05
Grasshopper Club Zürich