F.C. København køber Jordan Larsson

Jordan Larsson kan nu kalde sig FCK-spiller de kommende fire år, efter han er blevet købt fri af Schalke 04.

Den 25-årige angriber kom til København på en lejeaftale i januar og viste gennem foråret sine evner frem med afgørende scoringer på FCKs vej mod The Double.

Han spillede 16 kampe og scorede seks mål. Nu kan begge parter så se frem til at fortsætte sammen:

”Vi er meget tilfredse med, at Jordan bliver i FCK og ser sin fremtid hos os. Det har været en prioritet for os at få det på plads hurtigst muligt og på en fornuftig måde. Han er en spiller med internationalt snit og evnen til at afgøre kampe, mens han også fra dag et har passet perfekt ind i truppen med sin personlighed,” siger Peter Christiansen, Sportsdirektør i F.C. København.

Stor offensiv kapacitet
For cheftræner Jacob Neestrup er sommerens første tilgang også vigtig at have på plads:

”Jordan er en stor offensiv kapacitet for os, der giver flere muligheder offensivt med sin alsidighed. Han er hurtig, stærk relationelt og så kan han lave mål, og det har været vigtigt for os, at vi kan beholde en spiller, der allerede har bevist, at han passer godt ind på holdet, i klubben og i byen. Jeg tror meget på, at Jordan kun bliver stærkere for os og finder et godt fundament her,” siger Jacob Neestrup.

Føler sig hjemme i København
Jordan Larsson har tidligere spillet i svensk, hollandsk, russisk og senest tysk fodbold, og han ser nu frem til at få fast base i København:

”Jeg har følt mig hjemme og velkommen her lige fra jeg kom. Alle - og ikke mindst fansene tog fantastisk imod mig, og jeg mærkede med det samme, at det var et rigtigt godt match. For mig er FCK en stor klub med internationale ambitioner, og jeg vil gøre alt for at hjælpe klubben og byen til at indfri dem. Jeg nyder at være en del af holdet og være i København, og jeg føler, at jeg har fundet fodfæste efter et par udfordrende år i min karriere. Det giver mig stor motivation og lyst til at give alt for FCK,” siger Jordan Larsson.

I foråret har Jordan Larsson spillet med nummer 25 på trøjen, men vi gør opmærksom på, at rygnumrene for den kommende sæson endnu ikke er fastlagt.

Alle i F.C. København byder - igen - Jordan velkommen til København!

>> Se interview med Jordan Larsson her

>> Hør Peter Christiansen fortælle om baggrunden for den permanente aftale her