Denis Vavro og Rasmus Falk

Falk før Randers: Vi skal på samme niveau som i Derbyet

Fredag aften venter Randers FC i Parken kl. 21.00. Kampen er vores anden hjemmekamp i træk, og anføreren fra søndagens opgør mod Brøndby, Rasmus Falk, ser meget frem til den:

”Det er en virkelig vigtig kamp for os!"

"Vi viste højt niveau mod Brøndby og leverede en meget stærk præstation. Den sætter også barren for os, og det er det niveau, vi skal op på mod Randers igen. Lykkes vi med det, så kommer vi også til at gøre det rigtigt svært for modstanderen.”

”Fokus er på at finde det stabile høje niveau både med og uden bold og sætte Randers under pres. Vi ved, at der kommer mange i Parken igen fredag, og det er meget positivt for os i forhold til, at vi gerne vil have en høj intensitet i vores spil."

"Det hjælper fyldte tribuner med, så vi håber, at folk er klar til at komme i Parken fredag aften,” siger Rasmus Falk.

Randers har lige som os hentet seks point i de fire første kampe i sæsonen, og det er en modstander, Falk og co møder med respekt:

”Randers kan gøre tingene svære for alle hold i ligaen," siger han.

"Det er en sammentømret enhed med nogle dygtige og hurtige offensive profiler. Det er endnu en grund til, at vi skal gå til kampen med al energi rettet mod en helstøbt præstation som hold og individuelle spillere."

"Vi har en stærk trup, og alle presser på for at spille, så jeg føler mig overbevist om, at vi sender et rigtig skarpt hold på banen fredag,” slutter Falk.

Nedre C er udsolgt til kampen, mens der er få billetter tilbage på Sektion 12 øvre.
Du kan sikre dig plads til kampen her.

Husk også, at vi fejrer indvier vores nye Fan Village samt fejrer vores 30 års jubilæum fredag aften.