Jess Thorup

Thorup: Vi må ikke falde så meget i niveau

”Jeg forventer helt klart mere af den enkelte og af holdet, for vi må ikke falde så meget, som vi gør efter deres udligning,” sagde Jess Thorup efter 1-3-nederlaget til Randers FC.

”Det største ansvar er selvfølgelig mit, men jeg forventer også, at spillerne ser sig selv i øjnene, for det er uacceptabelt, at vi lukker tre mål ind på 12 minutter, når vi fuldstændig havde kontrolleret det hele indtil da.”

”Kampen falder jo i to dele, hvor vi gør det meget fornuftigt før pausen, især i de sidste 25-30 minutter, og hvor vi også starter fint efter pausen og kommer tidligt foran.”

”Så bliver der begået individuelle fejl ved deres udligning, men det er hvad der kan ske i fodbold, men den reaktion jeg så efterfølgende, det må ikke ske. Og fra da af går det bare ned ad bakke, og det er bekymrende, at der ikke skal mere til.”

”Det skal ikke være nogen undskyldning, men vi bliver låst i forhold til vores udskiftninger, fordi vi er tvunget til at tage først Khocholava og siden Daramy ud før pausen. Ikke fordi afløserne gjorde det dårlige, for Valdemar spillede en rigtig fin kamp ud over at han scorede. Men ellers havde vi f.eks. sat Zeca ind, allerede da vi kom foran 1-0, men nu var vi nødt til at vente, for vi kunne kun foretage en omgang udskiftninger i 2. halvleg.”

”Jeg har endnu ikke nogen status på, hvor galt det er med Khocholava og Daramy, men heldigvis trænede Boilesen fint i dag, men mangler selvfølgelig noget kamptræning, og det er heller ikke så slemt med Ankersen, der ikke var klar til i dag.”

”Der venter jo en af de vigtigste kampe i mange år på tirsdag mod Trabzonspor, og jeg er sikker på, at vi nok skal være klar til den opgave. Men selvfølgelig havde vi gerne gået ind til med endnu en sejr, hvor vi byggede videre på den stærke præstation i søndags.”

”Men vi svinger meget og også for meget, og det må vi gøre noget ved. Det var netop det, der kendetegnede os i foråret, at vi over en lang periode havde en meget solid defensiv med stort set samme hold, som her i efteråret har vundet den ene uge og tabt den næste.”

"Vi må lægge skuffelsen bag os og se frem mod den næste kamp. I søndags formåede vi at rejse os efter nederlaget i Viborg i en fantastisk Derby-kulisse i Parken, og på tirsdag har vi en europæisk aften af de helt store, hvor vi må spille op til vores bedste for at få et godt udgangspunkt inden returkampen," sluttede Jess Thorup.