Pep Biel

Kampreferat: Den sidste halve time vendte op og ned på det hele

Det begyndte godt. Både med alle fejringerne før kampen og med spillet og resultatet i den første time – men den sidste halve time vendte op og ned på det hele, og fejringen af vores 30-års fødselsdag endte i dyb skuffelse og frustration over det tredje nederlag i fem kampe.

Dame N'Doye med Babacar, Zeca og Daramy

Vi lagde ud med et godt angreb, hvor Daramy og Claesson kombinerede kvikt og var tæt på at spille Haraldsson fri foran mål.

Randers var dog godt med i kampen i de første 10-15 minutter, men uden at sætte Kalle Johnsson på andre prøver end en dødbold, som han boksede væk.

To skader på fem minutter
Efter et kvarter begyndte vi for alvor at sætte os på spillet, og Pep Biel fik en kæmpe chance, da Haraldsson flot spillede ham fri til skud i udkanten af feltet, men Carlgren reddede fremragende.

Bedst som det offensive spil begyndte at flyde godt, blev vi desværre tvunget til to udskiftninger med fem minutters mellemrum. Først udgik Khocholava og siden Daramy og blev afløst af henholdsvis Valdemar Lund og Ísak Jóhannesson.

Mohamed Daramy

Fint spil og flere chancer frem mod pausen
Trods savnet af de to stærke profiler fastholdt vi det tryk, vi havde lagt på gæsterne, og lidt efter den halve time måtte Carlgren hive en fantastisk refleksredning frem for at forhindre Lerager i at heade et hjørne i nettet.

Minuttet efter måtte Carlgren give retur på et Claesson-langskud, og Isak var først på bolden, men Carlgren afværgede igen.

Isak Johannesson

Vi havde flere fine angrebsopbygninger, men nogle gange gik det lidt for hurtigt med kombinationerne og den sidste pasning, men vi forsøgte os også med flere langskud, så gæsterne   skal være lykkelige for, at det stadig stod 0-0 ved pausen.

Valdemar Lund-scoring efter to minutter
2.  halvleg var kun få minutter gammel, da Valdemar Lund steg til vejrs og pandede en Pep Biel-dødbold i netmaskerne til sit første mål for klubben. Det virkede forløsende efter den gode 1. halvleg, men det skabte ikke helt den ro, man kunne ønske.

Jubel efter scoring

Fire minutter senere var indskiftede Stephen Odey tæt på at udligne fra spids vinkel, men Kalle Johnsson reddede glimrende deres første reelle chance i hele kampen.

Lidt efter fik de et frispark lige udenfor vores felt, men sparkede det lige i muren, så det lignede stadig ikke et hold, der var på vej til et comeback.

To Randers-mål på to minutter
Men det var de, for i løbet af to minutter førte de 2-1. Først tacklede Berg Johnsen bolden fra Falk midt på vores halvdel, og Jakob Ankersen spillede Marvin Egho i feltet, hvor han trak sig fri og udlignede. Og to minutter efter headede Frederik Lauenborg alt ugeneret et indlæg fra Adam Andersson ind til 2-1.

Der var dog stadig masser af tid til at udligne og vinde, og kort efter headede Pep Biel et Isak-indlæg tæt forbi mål. Men i stedet for 2-2, øgede Hugo Andersson til 3-1 i det 70. minut, da han headede et hjørnespark i nettet tæt under mål.

Det afgjorde reelt kampen, selv om vi faktisk havde gode muligheder for i det mindste at reducere, især i det 79. minut, da Haraldsson blev spillet fri i feltet og skød tæt forbi den fjerneste stolpe.

Odey kunne dog også have øget til 4-1 i en situation, hvor vores defensiv igen var for stillestående, men det blev ved de 3-1 og altså vores tredje nederlag i fem kampe.

Tallene viser klar overvægt  i spil og chancer, fx 65-35 i boldbesiddelse, 15-6 i afslutninger og 8-4 i skud på mål. Men resultattavlen lyver ikke, og det gør tabellen heller ikke.