Sune Smith-Nielsen og Daniel Haarbo

Daniel Haarbo forlænger med FCK

U19-midtbanespilleren Daniel Haarbo har forlænget sin kontrakt med FCK frem til sommeren 2024.

"Jeg er stolt af at blive i klubben og få forlænget min kontrakt. Det betyder rigtigt meget for mig, og det er en stor dag for mig og min familie," siger 18-årige Daniel Haarbo, der forbliver i U19-truppen i første omgang.

Rollemodel og visionær spiller
"Det er glædeligt, at vi kan tegne endnu en fuldtidsaftale med en spiller fra årgang 2003. Daniel er en af de dygtigste i sin årgang, og har været med på alle ungdomslandsholdene årene igennem og været dominerende på vores talenthold de seneste mange år. Han er en rollemodel rent mentalt og taktisk er han en utroligt god midtbanespiller med visioner og overblik i sit spil," siger udviklingsdirektør Sune Schmidt-Nielsen.

I klubben siden han var 10 år gammel
Haarbo kom til KB Talent/FCK fra Boldklubben Søllerød-Vedbæk som 10-årig tilbage i 2013.

"Jeg har været i det bedste udviklingsmiljø og haft dygtige trænere i hele min tid både i KB og siden i FCK Talent. Og jeg har lært en masse, jeg kan bruge fremover. Jeg skal stadig udvikle en masse ting i mit spil, og på seniorniveau er der selvfølgelig endnu større krav, men jeg er stadig i starten af min karriere og det skal nok komme med hårdt arbejde," siger Daniel Haarbo.

Til daglig huserer Haarbo på den centrale midtbane på det suveræne U19-hold, hvor han har scoret 7 mål i sæsonens første 11 kampe, som har givet intet mindre end 11 sejre.

Fakta:
Navn: Daniel Bisgaard Haarbo
Født: 14. marts 2003
Landskampe: 4 U17-, 1 U18- og 7 U19-landskampe.