CV: Vi er ok tilfredse

CV: - Ærgerligt at nøjes med uafgjort

Carsten V. Jensen stod for første gang i spidsen for Byens Hold i en officiel turneringskamp, og det var en ærgerlig cheftræner, der efter kampen måtte konstatere, at hans mandskab ikke havde fået alle tre point med hjem fra Aalborg:

- Jeg troede på, at vi skulle have sejren med hjem i dag, og derfor er det selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi må nøjes med uafgjort. Vi holder dem ellers fint fra chancer gennem det meste af kampen, men sådan går det nogen gange, når de til sidste øser boldene frem og får en tilfældig skudchance.

- Vi har ellers stor boldbesiddelse og dominerer kampen mere og mere. Efterhånden som den skrider frem kommer vi også til flere indlæg og muligheder, og jeg synes, der var tegn i sol og måne på, at vi skulle vinde, men sådan gik det altså ikke i dag, sluttede CV.

F.C. København kunne i dag notere to debutanter på banen, idet der blev fuld spilletid til Kris Stadsgaard i centerforsvaret og en halv times spilletid til norske Mustafa Abdellaoue, der afløste César Santin i 2. halvleg.

Kris Stadsgaard: Okay debut, men ærgerlig udligning
- Jeg synes, jeg fik en okay debut, men det kan selvfølgelig altid blive bedre, når jeg får nogle flere kampe med holdet. Jeg synes, vi fortjente at vinde i dag, så det er ærgerligt, de lige får udlignet til sidst.