To skridt fra endnu et gruppespil

CV har ordet: Første hjemmekamp i PARKEN

Der har været sagt og skrevet meget om vores kamp i Aalborg i søndags. Dog mest om det, som skete udenfor banen. Det kommer vel næppe som en overraskelse, hvis jeg siger, at det ikke var den oplevelse, vi havde set frem imod, mens vi forberedte os på forårspremieren.

Af CV

Første kamp efter den lange vinterpause er altid speciel, og man er spændt på, hvor man står i forhold til sine modstandere. Selvom vi gerne ville have skabt flere store chancer end tilfældet var og helst havde taget alle tre point med hjem fra Aalborg, er der flere ting, vi kan være tilfredse med.

Vi var dominerende og boldbesiddende, som vi gerne vil være det og fik mere og mere flow i spillet, som kampen skred frem. Det sker ofte, at vi i kampe skal bruge 60-70 minutter til at slide på vores modstandere, før det endelige stød kan sættes ind. Det var derfor ikke til vores fordel, at dommeren måtte afbryde kampen midt i 2. halvleg. Vi mistede lidt af rytmen og måtte tage fra det nordjyske med en tanke om, at tilskuerne i FCK-afsnittet denne aften ikke var den berømte 12. mand.

Nu har vi set et eksempel på, hvad vi ikke ønsker i Aalborg. Til opgøret mod SønderjyskE har klubben valgt, at der skal være fri adgang, og nu håber vi på, at de forhåbentlig mange fans på tribunerne kan være med til at skabe det, vi meget gerne ønsker; nemlig en flot ramme og en fantastisk opbakning til holdet i den første betydende hjemmekamp i 2012.

Vores modstandere fra Sønderjyske tabte 1-0 i deres forårspremiere til Brøndby IF. Hjemmeholdets mål blev sat ind på straffespark i 2. halvleg, og selvom der ikke var point til kontoen, så var SønderjyskE med i kampen. Resultatet betød samtidig, at de to hold bytter plads, således at SønderjyskE netop nu befinder sig umiddelbart over nedrykningsstregen - seks point foran Lyngby under stregen.

Selvom man sikkert har højere ambitioner i SønderjyskE end at ligge på 10. pladsen i Superligaen, så synes jeg, at det er på sin plads at rose vores modstander for nu igennem snart fire år at have holdt sig på den rigtige side af stregen på trods af, at såkaldte eksperter gang på gang har dømt dem som oplagte nedrykningskandidater.

Også i år tror jeg, at SønderjyskE klarer frisag, og det er min forventning, at de i dag vil gøre deres ypperste for at få et point med hjem fra hovedstaden. Vi vil naturligvis gøre vores for at forhindre det - Vi får se, når de 90 minutter er overstået.

Til slut vil jeg benytte disse linjer til at byde SønderjyskEs spillere, ledere og tilskuere, samt dommerne velkommen i PARKEN til den første hjemmekamp i 2012.