Celtic billetstatus: Næsten 33.000 har sikret sig plads!

Med præcis én måned til kampen, har næsten 33.000 sikret sig plads!

I dag er der en måned til den store 1/16-finale mod Celtic FC i Telia Parken. Vi har derfor samlet et overblik over billet-situationen til den eftertragtede kamp.

S12 Øvre & Nedre samt hele C-tribunen udsolgt
Både den Øvre og Nedre del af Sektion 12 (Unibet) samt den ikoniske fantribune Nedre C har længe været udsolgt. Der er med andre ord lagt op til et brag af en kulisse til endnu en fantastisk aften med europæisk fodbold.

Status på A-tribunen
På Nedre A er det muligt at få en eksklusiv oplevelse på tribunen, der normalt er forbeholdt er partnere og VIP-gæster. 

På Øvre A har du stadig gode muligheder for at få plads med godt udsyn over banen. Skal du sidde midt for banen, så skal du kigge nærmere på A6 og A7, hvor du kan få plads fra 400 kroner for voksne, 200 kroner for børn.

>>> Få plads på A-tribunen

På alle tribuneafsnit anbefaler vi, at man sikre sig sin plads hurtigst muligt, da opgøret forventes fuldstændigt udsolgt.

Vi anbefaler som altid til store kampe at man kommer i god tid, så man roligt kan indfinde sig på sin plads, på trods af de mange mennesker. 

Celtic-fans
Billetter til Celtics fanafsnit kan kun købes gennem Celtic, og vi henviser til klubbens hjemmeside for nærmere information.

På grund af UEFA-reglerne om fanadskillelse risikerer man at blive afvist, hvis man viser tilknytning til udeholdet på de øvrige tribuneafsnit.

Reglerne er nærmere beskrevet i Telia Parkens ordensreglement.