Carlo Holse

Carlo Holse forlænger og lejes ud til Esbjerg

F.C. København har forlænget kontrakten med Carlo Holse, så den gælder til sommeren 2022. Samtidig bliver Holse lejet ud til Esbjerg fB i resten af denne sæson.
 
19-årige Carlo Holse kom til FCKs talentafdeling fra B1903 og fik førsteholdsdebut i marts 2017. I dag er han noteret for 29 kampe på førsteholdet, hvor det foreløbig er blevet til fire scoringer.
 
”Carlo er en spiller, der allerede nu har været i startopstillingen i vanskelige europæiske udekampe mod blandt andre Zenit og Lokomotiv Moskva. Når vi forlænger hans aftale, er det fordi vi ser et stort udviklingspotentiale oven på det niveau, han allerede har nået."

"Han er teknisk dygtig, hurtig og relationelt stærk, mens han også er bevidst om, at der venter hårdt arbejde forude, hvis han skal udfolde sit talent. Nu får han en rigtig god mulighed for at spille mere Superligafodbold i Esbjerg, som har et stærkt hold og en god organisation."

"Det er en rigtig god løsning for alle parter, og det vil helt sikkert give Carlo et løft, at han får flere kampminutter på højt plan,” siger Ståle Solbakken.
 
Carlo Holse selv ser frem til at prøve sig af i nye omgivelser:
 
”Jeg er for det første glad og stolt over, at klubben har vist mig stor tillid ved at forlænge aftalen. Det giver mig ro til at arbejde videre på at udvikle mig yderligere, og et ophold i Esbjerg er perfekt i den sammenhæng."

"Jeg vil arbejde hårdt for at hjælpe Esbjerg og spille så mange minutter som overhovedet muligt, og så bliver det sundt for mig at prøve et andet miljø end det, jeg har været vant til så længe. Det tror jeg også vil bidrage til, at jeg vokser som spiller, og jeg ser frem til at møde mine nye holdkammerater og få et spændende ophold der,” siger Carlo Holse.
 
FAKTA:
Navn: Carl Johan (Carlo) Justesen Holse
Født: 2. juni 1999
Position: Angriber/kantspiller
Tidligere klubber: B1903 (ungdom)