Mustapha Bundu

Bundu efter første træning: Fedt at være på banen

Mustapha Bundu havde torsdag sin første træning med holdet på Nummer 10, og det var en glad nybagt FCK-spiller, der efter træningen fortalte om sin entre i klubben:

”Jeg er blevet taget fantastisk godt i mod. Jeg kendte en del i forvejen med Stage, Mo og Rubén Sellés, men alle andre har også taget mod mig med åbne arme og fået mig til at føle mig velkommen i klubben,” siger Bundu og fortsætter:

”Det føltes godt at være ude på banen med nogle af drengene i dag. Vi var ikke så mange, fordi der havde været kamp i går, men jeg følte mig godt tilpas derude. Jeg er i rigtig god fysisk form og har trænet godt i Belgien, inden jeg kom hertil, så der er ingen problemer i at gå fuldt med i træningerne for mig. Nu skal jeg helt ind på holdet og der er træningerne ude på banen selvfølgelig vigtig, og skulle trænerne vælge mig til også at være en del af kampen i næste uge, så føler jeg mig også klar til det,” siger Mustapha Bundu efter dagens træning.

”Jeg føler, at jeg er faldet godt til. Det er en kæmpe klub i Danmark, i Skandinavien og i Europa og jeg er her bare for at gøre alt, jeg kan for at hjælpe holdet til gode præstationer og resultater. Klubben har vist, at de ønskede mig, og jeg vil gerne give tilbage, og jeg er virkelig glad for at være her. Nu skal jeg bidrage med de ting, jeg kan. Jeg skal have høj intensitet i mit spil og hjælpe med min fart, min evne til at score mål og til at skabe chancer for andre. Nu er jeg i gang og jeg er virkelig glad for at være her,” siger Bundu.