Tilfreds Thorup efter sidste testkamp

6-1 over AGF ser godt ud på papiret, men bag tallene gemmer sig relativt jævnbyrdige 90 minutter, som vi "vandt" med 2-1, efterfulgt af 45 minutter, hvor vi - med et nyt hold - scorede yderligere fire gange mod et AGF-hold, der kun spillede med ti mand.

Det var da heller ikke resultatet, der glædede Jess Thorup mest i dag:

"Selvfølgelig er det altid dejligt at vinde og score mange mål, men først og fremmest var det vigtigt at presse spillerne lidt mere rent fysisk, så næsten alle fik 90 minutter i benene," sagde cheftræneren.

"Alle dem, der var med i dag, stod distancen fint og ser ud til at være klar til forårspremieren om en uge. Boilesen kunne måske også have spillet, hvis det var vigtigt nok, men vi lod ham vente lidt endnu, efter at han gik ud af Helsingør-kampen for at tage en skade i opløbet. Wilczek har lidt småproblemer, men er nok også klar om en uge, og så har vi fået Bundu ind i truppen, som også snart kan begynde at træne med og kæmpe om en plads på holdet."

"Det er i det hele taget en bred og stærk trup med masser af konkurrence om pladserne, og det er også en sulten trup, fornemmer jeg efter vores opstart," sagde Thorup, der også glædede sig over, at vi ikke gav mange chancer væk i dag.

"Både med Hvidovre og Helsingør kom vi bagud i de første ti minutter, men i dag var vi mere klar fra start, og kampen igennem gav vi ikke mange chancer væk. Det er alle kædernes fortjeneste, for vi forsvarede bedre som hold i dag, selv om man som træner altid kan finde ting, der kan forbedres. Men generelt er jeg fint tilfreds med indsatsen, og at vi selv skabte mange chancer," sluttede Jess Thorup.

Seks af chancerne blev omsat til scoringer - af Viktor Fischer i 1. halvleg, og af Jonas Wind i 2. halvleg, kort efter at Gift Links havde udlignet for århusianerne. I 3. halvleg scorede William Bøving to gange, Marko Stamenic og Hákon Arnar Haraldsson hver én gang - og der var endda chancer til mange flere...