Nicolai Boilesen

Boilesen: Frustrerende at vi ikke vinder

"Jeg synes vi har fin kontrol med kampen i 1. halvleg, dog uden at vi kommer til de store chancer. Det snakker vi om i pausen, og vores pres var jo sådan set fint nok, men vi skal ikke have possession blot for at have possession, vi skulle jo gerne ende med nogle skud på mål. Vi skulle spille meget mere direkte. Det gjorde vi så i 2. halvleg, men det betød også, at vi åbnede mere på, og det er altså svært at køre et fuldt pres, når man er oppe imod så hurtige spillere - og det fik de jo udnyttet mere end bare de to gange, hvor de fik scoret.

Alt i alt er uafgjort vel fortjent nok. Spillet bølgede i hvert fald frem og tilbage i 2. halvleg, og det var en smule for åbent for min smag. Jeg synes også, at vi spillede lige for meget på deres præmisser, hvor de jo lukrerede på deres hurtige kontraer.

At vi har smidt fire point mod FC Nordsjælland i Mesterskabsspillet er ikke godt nok, men de har været gode på det sidste, og de er svære at spille mod heroppe - og så blev det jo også ekstra svært i Parken, hvor vi jo spillede store dele af kampen 10 mod 11. Det kostede jo nok to point i den kamp. Men selvfølgelig burde vi have vundet de to kampe, og det er da frusterende lige nu, at vi ikke vandt i dag.

Nu ser vi frem mod et DERBY, det er hvad vi har fokus på nu, og vi glæder os til at spille for vores fans igen. Vi så hvor meget de hjalp os i kampen mod AGF, både i 1. halvleg da vi kom 3-0 og i 2. halvleg da de hjalp os til sidst med at holde hjem. Så det bliver helt sikkert en fed oplevelse i næste weekend med et DERBY med fans på tribunerne."