Peter Ankersen

Ankersen før Randers: Skal være aggressive og stå kompakt

På søndag venter Randers ude i Superligaen. I den forbindelse sætter Peter Ankersen et par ord på sine forventninger til kampen.

”Det bliver en svær opgave, for vi har ofte nogle tætte kampe mod Randers. Men vi har stor tro på egne evner, og vi tager til Randers på søndag for at få tre point," lyder det fra backen, der sammen med holdkammeraterne jagter den tredje sejr på en uge:

”Jeg ser frem til at spille en god omgang fodbold. Vi skal være aggressive og stå kompakt, som vi har gjort de sidste mange kampe, for så tillader vi meget få chancer til modstanderen. Hvis det lykkes for os, så er jeg sikker på, vi kommer til at kontrollere kampen."

God stime skal fortsættes 
”Vi skal fortsætte med at bygge på defensivt, hvor vi står kompakt og tillader meget få chancer. Samtidig skal vi have vores offensive spillere til at sprudle som de har gjort i store dele af sæsonen. Hvis vi opnår det, er vi meget svære at slå og spille imod, og på den måde skal vi sørge for, at det bliver en svær kamp for Randers,” fortæller Ankersen.

”Det er klart vi tager til Randers for at vinde, men omvendt har vi også stor respekt for Randers, som efter en resultatmæssig svag start er kommet godt med igen. Som vi også sagde sidste sæson, så har vi respekt for alle hold vi møder.”

Tæt Superliga
”For os gælder det om, at vi leverer en god præstation og er der på dagen. Det er ligegyldigt, hvem vi møder, fordi Superligaen er blevet meget tættere, end hvad den har været. Så vi er klar over, at Randers er et godt hold, men vi er også et rigtigt godt hold, så det skal vi bevise på søndag,” slutter Ankersen. 

Der er kickoff i Randers på søndag klokken 16.00 og kampen sendes direkte på 6'eren eller discovery+. Vi gør endnu engang opmærksom på, at udefans ikke har adgang til opgøret på stadion.