Badedyrstifo i Parken

6.000 badedyr fik nyt københavnsk hjem

Traditionen tro væltede tribunerne i badedyr til sæsonen sidste kamp i Parken, hvor mesterskabspokalen blev løftet. Men alle de mange badedyr, som fløj rundt på tribunen, er heldigvis ikke gået til spilde. I samarbejde med Stop Spild Lokalt blev de overlevende badedyr delt ud fra C-tribunen dagen efter. 

Det betød, at over 6.000 badedyr har fundet et nyt københavnsk hjem. Der skal lyde en stor tak til alle, som kom forbi og hentede badedyr.

Parken åbner dørene i kampen mod madspild
Det er dog ikke kun badedyr, der er fokus på i samarbejdet med Stop Spild Lokalt. I sidste måned kunne vi også fortælle om det fokus, der er på at stoppe madspild. En Madoase, der har potentiale til at blive Danmarks største udleveringssted af gratis fødevarer for at reducere madspild i Hovedstaden markant.

Stop Spild Lokalt har siden 2016 reddet overskudsmad fra private hjem og fra detailhandlen. I 2021 lykkedes det at redde 10.821 tons overskudsmad.

Nu åbnes en ny Madoase i Parken med ambitionen om at blive landets største.

Konceptet er, at en lang række detailhandler leverer mad ind, der bliver delt gratis ud til alle i området under C-tribunen, der vender ud mod Øster Alle.

Læs mere om det HER.