Jubel efter scoring

3-1 efter stærk præstation i Aalborg

Med en fremragende præstation - offensivt før pausen og defensivt efter pausen - rundede vi Superliga-efteråret af med en 3-1-sejr i Aalborg og holder vinterpause på andenpladsen i 3F Superliga.

Vi satte os godt på kampen fra start og tog fortjent føringen efter et kvarter, da Lerager headede et Ankersen-indlæg ned i det lange hjørne. Minuttet efter udlignede AaB’s Louka Prip dog, efter Grabara ikke kunne holde et Kusk-forsøg fra spids vinkel.

Efter en kort nordjysk opblomstring satte vi os igen på spillet, og efter en halv times tid bragte Roony os foran med en fremragende scoring. Den unge svensker satte et par modstandere og sparkede bolden fladt og præcist ind, før Jacob Rinne nåede ud og ned til den.

Dermed blev Roony den yngste Superliga-målscorer nogensinde, og kort før pausen var han også med i opspillet, da Ankersen serverede et perfekt indlæg til Bøving, der bare skulle sætte indersiden på for at sikre os en pauseføring på 3-1.

Efter pausen forholdt vi os mere afventende, mens AaB var mest på bolden i forsøget på at komme tilbage i kampen.

Men vi forsvarede os meget stærkt gennem hele halvlegen og tillod dem ikke at komme til chancer, mens vi selv havde et par gode kontraløb, der med lidt held og præcision havde givet det fjerde mål.

Nu venter ti dages tiltrængt pause, inden vi slutter året med en europæisk aften i Parken den 9. december, hvor Slovan Bratislava kommer på besøg. På gensyn - og tak for jeres opbakning i Aalborg!