Elias Achouri

2-1-sejr over Vejle

Løverne dominerede hovedparten af de første 45 minutter, men havde svært ved at komme til store chancer mod Vejles solide defensiv, og vi endte halvlegen uden afslutninger inden for målrammen.

Tættest var Viktor Claesson kort før pausen med en akrobatisk flugter tæt forbi, men kort efter havde gæsterne halvlegens største chance. Efter en fejlaflevering af Kevin Diks på midten løb German Onugkha løb helt fri, og efter at have rundet Grabara hælsparkede han fra spids vinkel bolden på stolpen.

Ti minutter før pausen udgik Birger Meling med en skade og blev erstattet af Christian Sørensen, og efter pausen kom Elias Achouri også ind for Roony Bardghji.

Vi fortsatte med at dominere spillet massivt, men alligevel gik det galt i 65. minut, da German Onugkha igen fik en friløber og denne gang satte den via indersiden af stolpen.

Men løverne gav ikke op, og 20 minutter før tid udlignede Elias Achouri helt fortjent, efter en glimrende frispilning af ligeledes indskiftede Andreas Cornelius.

I 82. minut faldt afgørelsen, da Christian Sørensen slog et perfekt indlæg i feltet, som Mohamed Elyounoussi kom først på og headede bolden ind til 2-1.

Sejren kunne være blevet større i slutminutterne, blandt andet da Achouri misbrugte to friløbere, men vi fik den sejr, vi kom efter - selv om det holdt hårdt i aften.

Nu går turen til Manchester, hvor der venter en spændende kamp tirsdag kl. 21 - og så ses vi igen i Parken næste lørdag kl. 17.00, hvor Hvidovre IF kommer på besøg. Og allerede tre dage senere er der pokalkamp i Parken mod FC Midtjylland. De kampe kan du finde pladser til her på billet.fck.dk.