Jacob Neestrup

Neestrup: Ikke alt var perfekt, men vi vandt meget fortjent

”Det var en meget vigtig sejr, vi fik arbejdet hjem til sidst, og det var efter min mening også en fuldt fortjent sejr, selv om vi måtte slide hårdt for det,” sagde cheftræner Jacob Neestrup efter 2-1-sejren over Vejle.

”Vi havde en periode midt i 2. halvleg, der hvor de også scorede, som jeg ikke er tilfreds med, men der gik ikke lang tid efter målet, før vi igen sad tungt på kampen. Der holdt drengene hovedet koldt og blev ved med at presse på, og til sidst kunne vi jo have vundet med meget mere end 2-1.”

”Der var meget, vi kunne have gjort anderledes og bedre, så jeg er langt fra tilfreds med det hele, men det vigtigste var bare, at vi vandt den her kamp. Vejle er aldrig nemme at spille mod, fordi de står så dybt og forsvarer sig godt, og de taber sjældent stort.”

”Men det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi gav de chancer væk, som vi gjorde, når vi var så dominerende i spillet. Især havde vi problemer med Onugkhas dybdeløb, som også var et af dem, der gav målet, og vi stressede måske også lidt for meget i den periode."

"Men som sagt kom vi stærkt tilbage. Ikke mindst i kraft af vores indskiftninger, som igen gjorde en forskel alle fem og bidrog til at holde presset lige til det sidste," sagde Jacob Neestrup.