Bliv en fast del af stemningen på Sektion 12

Sektion 12 er en stemningstribune på højt og højlydt internationalt niveau! Her står vores mest aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 på Nedre Unibet (B) stedet for dig.

OBS: Sektion 12 har en aldersgrænse på mindst 15 år.

OBS! Vores hjemmekampe i Parken afvikles pt. med begrænset kapacitet på grund af de gældende Covid-19 retningslinjer.

Hvis du køber et sæsonkort/abonnement, og vi ikke kan tilbyde dig adgang, på trods af dit ønske om dette, så bliver du halvårligt kompenseret for disse kampe.

>>> Læs mere her

Oversigtstabel_S12

Sektion 12 venteliste

 

Corona information

Sektion 12 billet-abonnement

Flest mulig fans på Sektion 12 - Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og vi har et stort ønske om at opfylde ønsket om en plads på Sektion 12 for flest mulig fans. For at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med Billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære på Sektion 12. 

Fleksiblitet mellem Nedre og Øvre B - Til de kampe, hvor vi udvider Sektion 12 til Øvre B, kan du med et Billet-abonnement vælge frit mellem de to afsnit. Vi har haft stor succes med at udvide Sektion 12 til Øvre B til de mest eftertragtede kampe, og i forårets slutspil udgjorde 8.600 fans flere gange Nordens største fantribune.

Billet-abonnement - sådan gør du

10 dages frist - Med billet-abonnementet skal du aktivt hente billet til de kampe du ønsker at se, senest 10 dage før kampstart – sker dette ikke, kan der være få kampe, hvor vi ikke vil være i stand til at tilbyde dig en billet. 

Flytning til andre afsnit - Skulle Sektion 12 (Nedre) være fyldt og Sektion 12 (Øvre) ikke åben til den pågældende kamp, vil du blive tilbudt adgang til andre pladser i Telia Parken senest 10 dage før kampstart.

>>> Find guide til køb og brug af Sektion 12 Billet-abonnement her

BILLET-ABONNEMENT Voksen (over 15 år)
Sektion 12 billet-abonnement 79 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 474 kr.

Sektion 12 venteliste