Ikke flere pladser på Sektion 12

Vi har udsolgt af sæsonkort og billet-abonnementer på Sektion 12, men skriv dig på ventelisten og få mulighed for at købe, når der kommer ledige pladser. 

>> Skriv dig på ventelisten til en plads på Sektion 12

Bliv en fast del af stemningen på Sektion 12

Sektion 12 er en stemningstribune på højt og højlydt internationalt niveau! Her står vores mest aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 stedet for dig.

OBS: Sektion 12 har en aldersgrænse på mindst 15 år.

Oversigtstabel_S12

Priser på Sektion 12  Voksen (over 15 år)
Sektion 12 Platinkort 2022/23 2.699 kr.
Sektion 12 billet-abonnement 109 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder, og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 654 kr.

 

Sektion 12 venteliste

s12 billetabonnement
Sammen fylder vi tribunerne
Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og for at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære på Sektion 12.

Fleksiblitet mellem Nedre og Øvre B
Sektion 12 omfatter både Nedre og Øvre B, og med et billet-abonnement kan du vælge frit mellem de to afsnit. Vi har haft stor succes med at udvide Sektion 12 og til efterhånden mange kampe, har 8.600 fans på Sektion 12 udgjort Nordens største fantribune.

Billet-abonnement - sådan gør du


Plads på Sektion 12 reserveret i 48-timersvindue  
Fristen for at hente din billet til din foretrukne tribune er 48 timer efter, at F.C. København har gjort det muligt for billet-abonnenter at hente billet til en kamp. Efter denne frist vil du fortsat have adgang til kampen (med forbehold for evt. udsolgt stadion), men er ikke garanteret plads på din foretrukne tribune. Som billet-abonnent modtager man direkte besked om afhentnings-start og frister via e-mail, og kan holde sig orienteret her

>>> Find guide til køb og brug af Sektion 12 Billet-abonnement her

BILLET-ABONNEMENT Voksen (over 15 år)
Sektion 12 billet-abonnement 109 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder, og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 654 kr.

Sektion 12 venteliste