Bliv en fast del af stemningen på Sektion 12

Sektion 12 er en stemningstribune på højt og højlydt internationalt niveau! Her står vores mest aktive fans, og her bliver de berømte tifoer udfoldet. Sektion 12 står op under hele kampen og støtter holdet massivt, så er du klar på at synge med – og virkelig blive revet med – så er Sektion 12 på Nedre Unibet (B) stedet for dig.

OBS: Sektion 12 har en aldersgrænse på mindst 15 år.

billet.fck.dkSektion 12 venteliste 

KORTHOLDER INFO: Gentegn inden fristen onsdag d. 2. September 2020 kl. 12:00, for at beholde din faste plads og spare 10% i gentegningsrabat eller få første måned gratis ved at konvertere til billet-abonnement!

Oversigtstabel Sektion 12

s12 sæsonkort priser

 

SÆSONKORT Voksen (over 15 år)
Platinkort 2599 kr.

Venteliste til Sektion 12

KORTHOLDER INFO: Gentegn inden fristen onsdag d. 2. September 2020 kl. 12:00, for at beholde din faste plads og spare 10% i gentegningsrabat!

sektion 12 abonnement priser

Sektion 12 billet-abonnementet giver adgang til alle kampe på hjemmebane i Superligaen og Pokalen (finalen undtaget), hvis bare du henter billetten, inden kampen i givet fald bliver udsolgt. Hvis der er udsolgt på Sektion 12, Nedre B, får du tilbudt plads på Sektion 12, Øvre B, såfremt dette afsnit er åbent til kampen, og ellers tilbydes du en anden plads i Telia Parken.

>>> Find guide til køb og brug af Sektion 12 Billet-abonnement her

BILLET-ABONNEMENT Voksen (over 15 år)
Sektion 12 billet-abonnement 79 kr./md*

*Bindingsperioden er 6 måneder og abonnementet kan herefter opsiges med en varsel på løbende måned + én måned. Minimumsprisen er 474 kr.

billet.fck.dk

KORTHOLDER INFO: Konverter til kort-abonnement inden fristen onsdag d. 2. September 2020 kl. 12:00, for at beholde din faste plads og få første måned gratis! Praktisk info via. e-mail

Sektion 12 Billet-abonnement

Flest mulig fans på Sektion 12 - Sektion 12 er en utroligt eftertragtet tribune, og vi har et stort ønske om at opfylde ønsket om en plads på Sektion 12 for flest mulig fans. For at minimere antallet af uudnyttede pladser, skal du med Billet-abonnement aktivt hente en billet til de kampe, du ønsker at overvære på Sektion 12. 

Fleksiblitet mellem Nedre og Øvre B - Til de kampe, hvor vi udvider Sektion 12 til Øvre B, kan du med et Billet-abonnement vælge frit mellem de to afsnit. Vi har haft stor succes med at udvide Sektion 12 til Øvre B til de mest eftertragtede kampe, og i forårets slutspil udgjorde 8.600 fans flere gange Nordens største fantribune.

Billet-abonnement - sådan gør du

10 dages frist - Med billet-abonnementet skal du aktivt hente billet til de kampe du ønsker at se, senest 10 dage før kampstart – sker dette ikke, kan der være få kampe, hvor vi ikke vil være i stand til at tilbyde dig en billet. 

Flytning til andre afsnit - Skulle Sektion 12 (Nedre) være fyldt og Sektion 12 (Øvre) ikke åben til den pågældende kamp, vil du blive tilbudt adgang til andre pladser i Telia Parken senest 10 dage før kampstart.