Jacob Neestrup

Jacob Neestrup

Jacob Neestrup blev udnævnt som assistenttræner fra sommeren 2018, hvor han afløste Mikael Antonsson.

Jacob har en fortid som spiller i F.C. København, hvor han kom op gennem ungdomsrækkerne og fik førsteholdsdebut som 18-årig i en pokalkamp i Thisted i efteråret 2006.

Det blev en debut, han sent glemmer, for efter han blev indskiftet gik der kun to minutter, før han måtte udgå med en alvorlig ankelskade:

"Jeg fik en ordentlig herretackling fra to store 120 kilos jyder, og mens jeg lå på banen råbte 5.000 tilskuere ”Tudefjæs” efter mig. Velkommen til gamet, tænkte jeg!", har Jacob tidligere fortalt til FCK.DK.

Først otte måneder senere var han klar igen, og i sommeren 2007 fik han chancen som fast medlem af førsteholdstruppen på en 2-årig kontrakt. Siden fortsatte han karrieren i norske Stavanger IF og islandske FH Hafnarfjördur, men her måtte han desværre afbryde opholdet og helt indstille karrieren på grund af skaden.

I 2013 var han tilbage i F.C. København som assistent på U17-holdet, og han overtog cheftræner-jobbet i 2015 og var bl.a. med til at føre holdet ubesejret frem til DM-guld i sæsonen 2015/16.

“Jacob er et stort trænertalent, der har gjort det rigtigt flot i vores talentafdeling gennem lang tid. Han er fagligt stærk, kender klubkulturen og har et stort vinder-gen. Det er samtidig en stor cadeau til hele afdelingen, at vi er i stand til at skabe så stærke trænere og ledere, at de kan træde ind omkring superligaholdet," sagde Ståle Solbakken ved udnævnelsen af Jacob som assistenttræner på klubbens førstehold.