Halstørklæde-tifo på Familietribunen

Familietribunen er nu udsolgt til søndagens kamp

Når vi på søndag, d. 21. april, kl. 16:00 møder Silkeborg IF i Parken, bliver det i en flot kulisse, og nu kan vi melde udsolgt på Familietribunen. 

Kick-off kl. 16 passer normalt godt til de yngste F.C. Københavnere og deres familier, men generelt er interessen stor for at opleve det spændende opgør i Mesterskabsspillet.

Stadig gode (og familievenlige) pladser på A-tribunen

På A-tribunen er det stadig muligt at finde langside-pladser med godt udsyn over banen og kulissen fra 120 kr. for voksne og 60 kr. for børn (0-14 år). Alle tribuneafsnit på A-tribunen er røgfri og siddende, derfor egner disse sig godt til de yngste FCK'ere og deres familier.   

>>> BILLET.FCK.DK 

Derudover er det også fortsat muligt at finde pladser til kampen på Sektion 12 Øvre, samt muligt booke eksklusive kampoplevelser med spisningen inden kampen fra 1099 kr. Læs mere om Matchday Hospitality-mulighederne her.

Børnezone i Fælledparken fra kl. 13

Til søndagens kamp er stor Børnezone på græsset foran D-tribunen, med masser af aktiviteter for børn i alle aldre. Det er gratis for alle, og en god mulighed for en underholdende optakt til kampen. 

>>> Læs mere om Børnzonen her 

fanzone