Rasmus Falk

Første Falk-fravær i Superliga-sæsonen

Med Rasmus Falks afbud til søndagens udekamp i Herning gik han glip af muligheden for at være på banen i alle sæsonens Superligakampe.

Han var den eneste denne sæson, som stadig kunne nå det, men det sker heller ikke så tit. Det er sket 15 gange gennem årene - seks gange var det keepere, og ni gange markspillere - og som skemaet viser, er Pep Biel den eneste markspiller, som har været på banen i alle Superligakampe de seneste år.

Hans tal skal læses på den måde, at han i 21/22-sæsonen spillede fuld tid i 10 kampe, startede inde i yderligere 20, hvor han blev udskiftet, og han blev indskiftet i to kampe.

Seks gange har en keeper fået fuld spilletid i alle Superligakampe i en sæson, og Lars Jacobsen er den eneste markspiller, som har præsteret det.

Yderligere tre markspillere, Zdenek Pospech, Oscar Wendt og Atiba Hutchinson, er startet inde hver gang i en Superliga-sæson, men fik ikke fuld tid i alle.

Kampstatistik

 

Statistik for alle turneringer
Ser vi på alle turneringer, er Karim Zaza den eneste med fuld spilletid i alle kampe i en sæson. Lars Jacobsen startede også inde i alle kampe i en sæson, men blev udskiftet i én af Royal League-kampene

Desuden har Brian Kaus, Niclas Jensen og Pep Biel været på banen i alle kampe i en sæson, men nogle af dem "kun" som indskifter.

Kampstatistik


(Kilde: fck.dk, nipserstat.dk)