William Clem

Clem før Silkeborg: Kun tre point der gælder

William Clem fik i søndags sin første Superligakamp fra start i over et halvt år, og trods resultatet så han flere positive ting, vi kan tage med.

“Det var dejligt at få lov til at starte inde i Superligaen igen," sagde han efter onsdagens træning på Nummer 10.

"Det er det, jeg har trænet for, menv i fik ikke helt det resultat, som vi gik efter, men vi fik trods alt det ene point, og det kan blive vigtigt."

"Der er også flere ting vi kan tage med, for til tider i kampen spillede vi super fint, og vi skabte også de chancer, der skulle til for at vinde. Vi skal selvfølgelig lukke bedre af i den anden ende, men vi skal blive ved med at skabe chancer."

"Det bliver nok en lidt anderledes kamp på søndag, for Slkeborg kommer ikke helt med den samme form for power, men vi kommer til at møde et hold der gerne vil spille lidt mere, så det skal vi være klar på, mens vi stadig sørger for at gøre det, der kommer til at virke for os."

"Alle i truppen ved godt, at vi har kniven på struben i forhold til tabellen, og det er kun tre point, der gælder fra nu af, og det må vi starte med på søndag."

"Vi ved godt, at Silkeborg har haft det svært i Superligaen, men der er nået til pokalfinalen og er stadig et godt fodboldhold, som er gode på kuglen. Vi skal bare vise, at vi er endnu bedre, så når vi går ind i Parken foran vores egne fans, så skal vi komme bragende fra start og tage initiativet i kampen," slutter William Clem.

Flere tribuneafsnit er udsolgt, men du kan stadig finde gode pladser på billet.fck.dk til kampen, hvor vi også hylder Jesper Grønkjær, når han før kickoff optages i Legends Club.

>> Tilskuerinfo