Amin Chiakha

U19-sejr på 5-0 over Silkeborg IF

U19 slog Silkeborg IF 5-0 efter 4-0 ved pausen. To mål af Amin Chiakha, et af Emil Højlund og Galdur Gudmundsson samt et jysk selvmål.

Der var ingen slinger i valsen, da U19 her til eftermiddag vandt en sikker 5-0-sejr over Silkeborg efter en glimrende indledning på kampen.

Amin Chiakha gav de unge løver en tidlig føring og kom på tavlen igen midt 1. halvleg, efter at SIlkeborgs keeper Aske Andersen i mellemtiden havde lavet et uheldigt selvmål, da han ville cleare en bold.

Jubel efter scoring
Foto: Gaston Szerman, FCK Media

Efter en halv times tid øgede Emil Højlund på et delikat chip, hvorefter bolden gik ind via den fjerneste stolpe, og den stilling holdt sig til pausen.

I 2. halvleg lukkede gæsterne bedre af bagude, men vi havde et par chancer til at øge føringen, inden indskiftede Galdur Gudmundsson enkelt sendte bolden ind til 5-0 efter forarbejde af Neo Jönsson.

Galdur Gudmundsson
Galdur Gudmundsson. Foto: Gaston Szerman, FCK Media


"Vi møder et godt hold med U-landsholdsspillere, men vi tager initiativet fra starten af kampen og får en rigtig god start, hvor vi skaber mange chancer og samtidig holder dem væk," sagde cheftræner Morten Bisgaard.

"Det var ikke alle, der toppræsterede i dag, men som hold fungerer vi rigtig godt, og jeg kan kun være tilfreds med, at vi har taget 11 af 12 mulige point i den seneste blok med fire kampe på to uger. Nu får vi en hel uge på træningsbanen, inden det går løs igen, men så kommer der også mange kampe stribe. Det glæder vi os til, men vi tager som altid én kamp ad gangen."

Matchfacts
FCK U19-Silkeborg U19 5-0 (4-0)
7.: 1-0 Amin Chiakha
19.: 2-0 selvmål, Aske Andersen
23.: 3-0 Amin Chiakha
32.: 4-0 Emil Højlund
80.: 5-0 Galdur Gudmundsson

Oscar Buur - Hjalte Bidstrup, Cornelius Olsson, William Glindtvad (62.: Aksel Halsgaard), Nicolai Blicher - Hunor Vajk Németh (74.: Andreas Clausen), Tristan Andrew, Oliver Højer (46.: Jonathan Moalem) - Amin Chiakha (74.: Roberto Risnæs), Emil Højlund (62.: Galdur Gudmundsson), Neo Jönsson

Ikke benyttet: Filip Versterre