Carlo Holse: Der venter en fed kamp med vild stemning

Carlo Holse debuterede i lørdags for sin nye tyrkiske klub, Samsunspor, mod Galatasaray på deres hjemmebane i Istanbul, og i denne podcast giver han en dugfrisk vurdering af holdets aktuelle niveau inden F.C. Københavns møde med de tyrkiske mestre onsdag aften.

Der venter en fed kamp med vild stemning, fortæller Carlo, som roser tyrkernes individuelle kvaliteter i det offensive spil, men også ser muligheder for, at løverne kan gøre ondt på det stjernespækkede mandskab.

Han fortæller også om sit klubskifte fra Rosenborg og om de første indtryk af de nye omgivelser ved Sortehavets kyst, hvor han og kæresten allerede har fundet sig et dejligt hus.

Vores U19-hold skal også i aktion mod Galatasaray på onsdag, og lørdagens hattrick-helt, Emil Højlund, sætter ord på, hvad det betyder for de unge talenter at blive matchet på højt internationalt niveau igen i år.

Til sidst i podcasten ser Torkil Fosdal tilbage på vores tre tidligere møder med Galatasaray - ikke kun de to Champions League-kampe for ti år siden, men også en sommerkamp i Gladsaxe ti år tidligere, hvor Sibusiso Zuma brillerede med en smuk scoring på saksespark!


Find alle FCK-podcast her - eller på Spotify, Apple Podcast og en række andre podcast-apps.