Mulighederne for mad og drikke i Parken

Vi har tidligere fortalt om de mange nye tiltag, der skal forbedre den samlede tilskueroplevelse i Parken, og her samler vi overblikket over mulighederne for mad og drikke på de forskellige tribuner.

A-tribunen
På A-tribunen har vi Parkens faste boder, hvor du blandt andet kan få frisksmurte sandwich og andre lækkerier

Sektion 12

  • På Øvre Sektion 12 er Wokshop rykket ind med deres egen bod, hvor du kan få lækker thaimad. Det kan du læse mere om her.
  • På Nedre Sektion 12 er der nu også er en Killer Kebab bod, hvor du kan få en kvalitetskebab. Læs mere her.
  • Gasoline Grill er også rykket ind på Sektionen, hvor de sælger verdens måske bedste stadion burger fra deres sælgere, der går rundt på tribunen. Læs mere her.

C-tribunen
På Nedre C er GORMS blandt de nye muligheder med deres pizzaklappere, som kan købes i deres bod, hvor du også kan få special øl og premade cocktails. Du kan læse mere om GORMS her.

Familietribunen
På Familietribunen er der fortsat masser af muligheder for mad og drikke til alle aldre. Blandt de nye muligheder på tribunen er Gasoline Grill, der fra forårets start har deres sælgere på tribunen med lækre burgere.

Udeafsnittet
Den seneste nyhed er, at Gasoline Grill - ud over at have sælgere på Sektion 12, C-tribunen og Familietribunen - nu også tilbyder verdens måske bedste stadionburger i udebaneafsnit på D1 - foreløbig som en test. Læs mere her.

Parkens faste boder
Helt generelt er der kommet et nyt og bedre udvalg i Parkens faste boder.

Ud over at opgradere vores madsortiment har vi også lagt mange kræfter i at efteruddanne vores personale i boderne. Heldigvis kommer der rigtig mange tilskuere i morgen, men presset på faciliteterne er naturligvis større, jo flere der kommer.

Uden for Parken

  • Fan Village på området foran C-tribunen er åben fra kl. 12-15.
  • Sportsbaren "Bar" på hjørnet af B- og C-tribunen er søndag åben fra kl. 12-24.
  • Gasoline Grill på hjørnet af C- og D-tribunen åbner søndag kl. 11.

Kom i god tid
Vi ser frem til at byde jer velkommen til søndagens topkamp i Parken, hvor vi blandt andet skal hylde alle vores samarbejdsklubber som led i den årlige Blue And White Banner Day - og vi opfordrer til at komme i god tid, så der ikke opstår køer i den sidste tid op til kickoff.

>> Se åbningstider m.m. i Tilskuerinformation