Lukas Lerager

2-1-sejr i fantastisk kulisse i Parken

I en hel fantastisk kulisse med 27.720 tilskuere i Parken leverede løverne en fremragende kamp på højt internationalt niveau.

Vi fik et perfekt udgangspunkt, da Viktor Claesson scorede til 1-0 allerede efter ni minutter på en tværpasning fra Rasmus Falk.

Trabzonspor havde bolden meget i 1. halvleg, men satte stort set ikke vores debuterende Mathew Ryan på prøver i målet, men til gengæld var vi flere gange meget tæt på at udbygge føringen, da både Haraldsson og Falk fik store muligheder.

2-0-målet kom i stedet kort efter pausen, da Vavro forlængede et Pep Biel-hjørne, og Lerager styrede bolden i mål ved fjerneste stolpe.

Resten af kampen var Trabzonspor stort set hele tiden på bolden, men trods deres mange individuelle kvaliteter i holdet, så slap vi dem kun frem til meget få muligheder – et hovedstød lige over mål og et andet, som Ryan reddede mesterligt.

Men ti minutter før tid havde tyrkerne marginalerne med sig, da et ufarligt langskud fra Bakasetas ramte Khocholava på knæet og ændrede retning, så Ryan var chanceløs i målet.

Et ærgerligt udgang på en ellers fantastisk gennemført kamp, men vi kan stadig tage til Trabzon i næste uge med et godt udgangspunkt.