Eksempel på udformning af Fan Village
Eksempel på udformning af Fan Village
Eksempel på udformning af Fan Village
Eksempel på udformning af Fan Village
Eksempel på udformning af Fan Village
Eksempel på udformning af Fan Village
Eksempel på udformning af Fan Village

Officiel indvielse af Fan Village før Randers-kampen

Sammen med Carlsberg inviterer F.C. København til officiel indvielse af den længe ventede Fan Village ved Parken, der er skabt i samarbejde med Carlsberg og klubbens fans.

Før kampen mod Randers på fredag den 12. august, så åbner vi Fan Village kl. 18.00 med et brag af en fest med underholdning, et godt udvalg af kolde Carlsberg øl samt lækker mad og drikke.

Fan Village er et fanmiljø i området bag B-tribunen, hvor der er masser af muligheder for at varme op – og ned – omkring vores hjemmekampe.

Området byder på masser af barer med et bredt udvalg af Carlsberg øl og foodtrucks med mad til enhver smag. Der er også et dedikeret familieområde med masser af aktiviteter for de yngste F.C. Københavnere.

Jacob Lauesen: Glæder os enormt meget
”Vi glæder os enormt meget til endelig at kunne byde vores fans velkommen i Fan Village sammen med Carlsberg," siger direktør Jacob Lauesen.

"Det har været længe undervejs, men vi synes, at vi er endt med en fantastisk god løsning, der gør at Fan Village kan danne ramme om masser af gode oplevelser før og efter kampe herinde."

"Det støtter samtidig perfekt op om vores strategi om at hæve totaloplevelsen i Parken, og udvalget i mad og drikke vil afspejle København på en langt bedre måde end før."

Skylder vores fans en stor tak
”Vi skylder vores fans en stor tak for deres støtte og tålmodighed omkring projektet. Nu er vi klar og ser meget frem til at varme op til kampen med vores fans på fredag, og så glæder vi os til at udvikle videre på området og aktiviteterne Fan Village i fremtiden,” siger Jacob Lauesen.

Dan Møller: Yderst vigtigt for Carlsberg
Carlsberg ser også frem til at åbne Fan Village med en fest:

”At være med til at skabe og udvikle attraktive rammer for de mange fans af F.C. København, er yderst vigtigt for Carlsberg," siger Dan Møller, der er Brand Ambassador hos Carlsberg.

"Det glæder både, når der skal varmes op til en tur i Parken, og når sejren skal fejres i Fan Village efter kampen."

Tak for de mange input
"Vi glæder os til at aktivere området i samarbejde med klubben og klubbens fans, og der skal lyde en stor tak for de mange input, som fansene har givet til projektet."

"Vi glæder os over at være en del af Fan Village og forbedre fanoplevelsen,” siger Dan Møller.

Jubilæumsbryg i hanerne
Til indvielsen af Fan Village har vi - ud over alle de andre gode Carlsberg-produkter - også noget jubilæumsbryg i hanerne i Byens Bar, så længe lager haves. Vi fejrer nemlig også vores 30-års fødselsdag til Randers-kampen.

Program for 30-års fødselsdagen
18:00: DJ Lille Lars sætter gang i fredagsfesten i fanområdet bag Sektion 12, hvor der også er madboder og servering. 
19:30: Det Fede Net spiller i fanområdet
20:30: Overraskelse på plænen i Parken - OPDATERET: Dame N'Doye kommer og bliver optaget i Legends Club!
21:00: Kick-off mod Randers FC 
Pausen: Jokeren optræder på platformen mellem C-tribunen og Sektion 12 

>> Find din plads til kampen her