Rasmus Falk

2-4-nederlag i Viborg

Løverne måtte skuffende indkassere sæsonens andet nederlag, da Viborg vandt eftermiddagens opgør med 4-2 efter 2-1 ved pausen.

I de første 25 minutter dominerede vi fuldstændig kampen og førte fuldt fortjent på et hovedstødsmål af Viktor Claesson i det 7. minut.

Men kampen ændrede momentum for en stund, efter et omdiskuteret straffespark til Viborg, hvor de udlignede på returbolden, efter at Kalle Johnsson reddede fra 11-meter pletten.

De næste ti minutter faldt vi meget i niveau, og Clint Leemans blev dobbelt målscorer, da han alt for let headede bolden ind til 2-1 fra nært hold, men siden blev det bedre igen før pausen.

Vi indledte også 2. halvleg udmærket, men blev bare straffet på en kontra, hvor Lonwijk bragte hjemmeholdet foran 3-1. Efter en times tid reducerede Pep Biel på et indlæg fra indskiftede Diks, og også Jelert og Babacar kom på banen i forsøget på at vende slaget i det silende regnvejr.

Trods ihærdigt pres og blandt andet en kæmpe Claesson-chance i det 90. minut, så lykkedes det ikke at fremtvinge en udligning, og i stedet hamrede Christian Sørensen i tillægstiden bolden ind til slutcifrene 4-2.