Jubel efter sejren

3-1-sejr i Aalborg

Løverne sikrede sæsonens første tre point med en stærk præstation i Aalborg, hvor vi sikrede sejren på to mål af Claesson  og et af Johannesson.

Før pausen havde AaB bolden mest, men vi blev bedre og bedre som halvlegen skred frem, og i sjette tillægsminut bragte Claesson os foran.

Der var lagt meget tid til 1. halvleg på grund af et langt spilstop i starten, hvor Grabara stødte voldsomt sammen med en AaB'er og måtte udskiftes med Kalle Johnsson med en hovedskade.

Efter pausen dominerede vi mere og mere, og Claesson blev dobbelt målscorer 20 minutter før tid, da han hamrede bolden op i nettaget til 2-0.

AaB satte en stor-offensiv ind og reducerede ved Allan Sousa, men vi holdt hovederne kolde og gav ikke de store chancer væk, og i tillægstiden øgede Isak Jóhannesson til 3-1 efter kort forinden at have haft en friløber, som keeperen redede.

De mange medrejsende fans fik dermed meget at juble over, inden turen hjem fra Aalborg - tak for støtten!