U17 fejrer det danske mesterskab

Ugen der gik (24/2022)

U17 SLUTTEDE STÆRKT AF
U17 var allerede sikre på mesterskabet, inden de rundede af med at banke AaB 7-0 i lørdags - og alt det har vi beskrevet nærmere her. I den artikel finder du også en oversigt over alle deres ligakampe og målscorere i sæsonen.

>> Se U17-stillingen her

 
U15
Holdet sluttede af med et 1-3-nederlag til AaB efter en tam og energiforladt indsats. Roberto Risnæs bragte ellers drengene foran 1-0 efter 20 minutter på fint opspil fra David Katlego, men med viljen til forskel vandt nordjyderne fortjent.

Der har dog været masser af gode indsatser i foråret, der tilsammen bød på ni sejre, én uafgjort og fem nederlag, hvilket rakte til en 7. plads i ligaen. Dertil kom jo den flotte turneringssejr i Orange Veins Cup i Rotterdam i påsken.

>> Se U15-stillingen her

 

Roberto Risnæs
Roberto Risnæs og bolden på vej ind i hver sit mål... Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK


U14
Efter at have haft en del problemer i efteråret har pilen peget opad for U14 i foråret, hvor de er ubesejrede i de seneste syv kampe og sluttede flot af med fire sejre i træk - blandt andet over begge topholdene, 4-3 i Brøndby og i søndags 3-0 hjemme over FC Nordsjælland.

Holdet sluttede dermed på tredjepladsen i forårsturneringen, som desuden omfattede HB Køge, Lyngby og Næstved.

U14-holdet
U14 samles før en af forårets tidligere kampe. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

B1903 RYKKEDE NED
Det lykkedes ikke B1903 at blive oppe i Danmarksserien. Lørdag eftermiddag tabte de 0-6 i Allerød, men en sejr havde alligevel ikke været nok, da Herstedøster også vandt og dermed forblev over stregen.

>> Se stillingen i DS her

En ærgerlig afslutning på sæsonen, men der har været for langt mellem sejrene i foråret - faktisk har der kun været to sejre, fire uafgjorte og syv nederlag, herunder de seneste tre kampe i træk. Derfor står den på Københavnsseriefodbold igen næste sæson.


KB RYKKER OGSÅ NED
KB mangler en enkelt kamp i Brønshøj på lørdag, men er for længst rykket ned i Serie 2. De seneste kampe giver dog håb om, at bedre tider er på vej, for de har budt på to uafgjorte og to knebne nederlag, senest 1-2 til Vanløse, der ligger nr. 2 i rækken. Mohammed Alaouie stod for KB's enlige scoring.


OLDBOYS PÅ FERIE MED TO SEJRE
De gamle drenge klamrer sig til en kalenderårsturnering, og midtvejs i sæsonen ligger KB/FCK nr. 3 med syv point op til topholdet Hvidovre IF.

De seneste to kampe gav en 3-0-sejr i Lyngby (to mål af Bajram Fetai og et af Martin Vingaard), og senest vandt holdet 4-2 i Dragør, hvor vores målscorere forbliver en hemmelighed i DBU-app'en...