KB/FCK Oldboys fejren pokaltriumfen

Ugen der gik (23/2022)

U17 TÆT PÅ TITLEN
U17 tog endnu en vigtig udesejr i lørdags, da de vandt 1-0 i Silkeborg på et mål af Amin Chiakha efter en lille times tid få minutter efter, at han var kommet på banen. Det var Amins niende mål i 12 kampe, efter han i marts fik comeback efter en langvarig skadepause, og han er endda ”kun” startet inde i fem af kampene.

Amin Chiakha
Amin Chiakha i duel med en OB-forsvarer i topkampen i Ådalen for nogle uger siden. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Da OB for en uge siden tabte i Silkeborg, fører U17 nu ligaen med fem point inden de to sidste runder og kan dermed sikre det andet U17-mesterskab i træk ved at vinde i Farum onsdag aften kl. 18 – eller på lørdag kl. 14 hjemme mod AaB. Onsdag aften spiller OB samtidig ude mod FC Midtjylland, og lørdag slutter de af i Esbjerg.

5-0 TIL U15
U15 var også i Silkeborg i lørdags og vandt hele 5-0 over et Silkeborg-hold, der ellers ligger lige foran dem i tabellen.

Hunor Vajk Németh scorede de to første, og Jonathan Moalem øgede til pausestillingen 3-0. Kort efter pausen øgede David Katlego til 4-0, og Roberto Risnæs scorede kort før tid til 5-0.

Hunor Vajk Németh
Hunor Vajk Németh scorede de to første mål. Foto: Judit Wacha

U15 slutter også sæsonen af med en hjemmekamp mod AaB på lørdag kl. 13.

Jonathan Moalem
Jonathan Moalem øgede til 3-0 inden pausen. Foto: Judit Wacha

ENDNU EN POKAL…
KB/FCK’s oldboys vandt søndag eftermiddag Oldboys-pokalfinalen ved at besejre Haderslev FK 4-1 på Sydbank Park i Haderslev.

Mads Bøje bragte tidligt KB/FCK foran, men Torben Andersen udlignede for sønderjyderne. Inden pausen sørgede Matti Stampe og Bajram Fetai dog for københavnsk pauseføring, og Søren Martinussen øgede siden til 4-1.

4-1 i oldboys-pokalfinalen

Holdet var uden Martin Vingaard og William Kvist, men som man kan se, er Bajram Fetai begyndt at tørne ud for holdet, som bestod af Peter Madsen, Anders Torpegaard, Per Krøldrup, Kasper Fredholm, Mads Bøje, Søren Martinussen, Kim Palm, Bajram Fetai, Bjarke Vind, Lasse Lauth, Matti Stampe – og reserverne Lasse Dahl, Lasse Lund Larsen og Nicki Due-Rasmussen.

Og ja, det er den Peter Madsen, som i slutningen af 80’erne vogtede målet for KB’s bedste mandskab, og som i en alder af 49 er still going strong.

Peter Madsen

STORT B1903-NEDERLAG TIL BRØNSHØJ
Søndag eftermiddag tabte B1903 bundkampen mod Brønshøj med hele 8-1 hjemme på Lyngbyvejens anlæg og dumpede dermed under nedrykningsstregen inden sidste runde.

”Hvepsene” fra Tingbjerg førte 3-0 efter en halv times tid, inden Jonas Emil Tøttrup reducerede, men ved pausen stod der 1-4 på måltavlen. Det gjorde der også længe efter pausen, men kun fordi kampen måtte afbrydes fem minutter inde i 2. halvleg på grund af torden. Da den blev genoptaget, fortsatte Brønshøj nemlig hvor de slap og scorede fire gange mere, inden det var slut.

Lørdag kl. 14 skal B1903 til Allerød, mens de nærmeste konkurrenter over stregen, Herstedøster, skal til Greve. B1903 skal vinde, og Herstedøster skal tabe, for at B1903 skal slutte over stregen.

KB FIK POINT IGEN
KB spillede søndag eftermiddag 2-2 hjemme mod KFUM, da to scoringer af Rasmus Ellegaard indhentede gæsternes pauseføring. Det bragte sæsonens pointhøst op på seks inden de to sidste kampe hjemme mod Vanløse og Brønshøj, og herefter står den uanset hvad på Serie 2 for KB’s bedste seniorhold.