Hvem har irske gener, og hvem får hilsen fra et nyt familiemedlem? [MyHeritage-Quizzen] Ep.1

Artiklen indeholder sponsoreret indhold fra MyHeritage

F.C. København og klubbens kampagnepartner MyHeritage har indgået en aftale om at dykke ned i spillertruppens DNA for at blive klogere på deres oprindelse og familiehistorie. Nu afslører vi resultaterne for nogle af de DNA-tests, som er lavet af MyHeritage. 

I episode 1 bliver Carlos Zeca, Kevin Diks og Kalle Johnsson blandt andet overraskede over, hvem der har irsk afstamning, og én af spillerne får også en videohilsen fra et familiemedlem, som han aldrig har mødt før.

Se med i videoen ovenfor.

Opdag din egen slægtshistorie og bestil dit DNA-sæt på myheritage.dk/DNA

Anden episode kommer fredag 20.maj
Allerede om en uge kan du se anden og sidste episode, hvor vi får at vide, hvilke fodboldlegender som Kevin Diks kan være relateret til. Vi afslører også hvilken spiller der har en oldefar, der var med i 1. verdenskrig.

 

Fakta om MyHeritage

Fra en ydmyg start i en garage er MyHeritage vokset til en global virksomhed og har bygget den førende platform til at opdage slægtshistorie.

Styret af kerneværdier inden for innovation, medfølelse og mangfoldighed, tilbyder MyHeritage brugerne en meningsfuld opdagelsesoplevelse, der forener deres fortid, nutid og fremtid ved hjælp af sofistikerede matching-teknologier, milliarder af internationale historiske optegnelser og DNA-tests, som kan tages derhjemme.

Besøg MyHeritage HER.