FCK-fans i Parken

Billetsalget er i gang: KØBENHAVN VS. AARHUS d. 21/11 i Parken!

KØBENHAVN VS. AARHUS

Det er det efterhånden klassiske opgør, hvor landets to største byer mødes, når vi tager imod AGF til årets sidste hjemmebanekamp i 3F Superligaen den 21. november 2021 kl. 16:00 i Parken.

Vi har i indeværende sæson oplevet en fantastisk fremgang på alle Parkens tribuner, og vi forventer ikke at opgøret mod AGF bliver nogen undtagelse. Der er allerede nu stor interesse for kampen fra både den største og næststørste by i landet, og vi kan med sikkerhed se frem til en fantastisk kulisse!

>>> Køb billet til opgøret her

Billet-abonnenter kan hente deres billet nu - frist d. 11. november kl. 16

Vores mange billet-abonnenter kan fra i dag hente deres billet til kampen og er garanteret plads på deres tribune frem til og med fristen 10 dage før kampstart - dvs. den 11. november kl. 16:00. Hent billet her.

Endnu et børnevenligt kamptidspunkt, hvor der kommer gang i familietribunen

Vores kl. 16 kampe i Parken er typiske dem der passer bedst i forhold til de mange unge F.C. Københavnere og deres familier. Så vi kan igen se frem til en kamp, hvor der bliver gang i Familietribunen i gode omgivelser med både underholdning og aktiviteter for de yngste. 

>>> Find din plads til FCK-AGF her

Vi forventer mange aarhusianske udefans 

Ligesom vi selv har oplevet fremgang på udebane med seks udsolgte udebaneafsnit i træk i 3F Superligaen, har der også været et generelt løft i udebaneopbakningen i ligaen. Med de indikationer vi har fået fra AGF, kan vi godt forvente, at der både bliver høj intensitet på og udenfor banen. 

Alle Parkens afsnit (med undtagelse af udebaneafsnittet) er forbeholdt fans af F.C. København. Hvis du i forbindelse med kampen skal udvise nogen form for tilhørsforhold til AGF, kan dette udelukkende gøres fra udebaneafsnittet. Køb din billet til udebaneafsnittet her.