Holdfoto

Auktion på regnbue-trøjerne starter i dag kl. 15

Til kampen mod SønderjyskE den 22. august fik vi en 2-0 sejr iført en helt unik trøje. Til kampen spillede vi nemlig i en trøje præget af regnbuefarverne, der blev inkorporeret både på brystet i Unibets logo, samt i nakken af trøjen. 

Det gjorde vi i anledning WorldPride i København fra 12.-22. august, hvor der blev sat synligt fokus på mangfoldighed, inklusion, menneskerettigheder – og ikke mindst LGBTQIA+ miljøet. En begivenhed F.C. København, i samarbejde med DBU, 3F Superliga og de respektive klubber, markerede med regnbuefarvede tiltag.

>>> Læs om baggrunden for den unikke trøje her

Gør dig klar til at byde på trøjerne - og støt et godt formål

De helt unikke trøjer er nu klar til at komme på auktion hos Lauritz.com, hvor alle indtægter går ubeskåret til organisationen Copenhagen Pride, der arbejder for at synliggøre LGBTQ-miljøet i Danmark, og som hvert år hylder mangfoldigheden i Copenhagen Pride Week.

Auktionen forløber hos Lauritz.com, hvor du kan byde på én af spillertrøjerne fra hver af de spillere, der var i truppen til kampen. Du kan byde på trøjerne, når auktionen starter i dag (onsdag den 1. september) kl. 15:00, og slutter tirsdag den 7. september med ti minutters interval fra kl. 15:00.

Trøjerne er unikke og kommer ikke til salg i FCK Fanshop eller andre steder - så dette er din eneste chance for at få fingrene i en af de særlige trøjer, samtidigt med, at du støtter Copenhagen Pride.

Praktisk om auktionen

  • Start: 1/9 kl. 15:00
  • Slut: 7/9 med ti minutters interval fra kl. 15:00
  • Auktionen vil fra kl. 15:00 kunne vindes via linket her (OBS: auktionen vil først være live ca. kl. 15:00)
  • Du skal oprette en konto hos Lauritz.com - det kan du gøre her
  • Alle bud starter ved 300 kr.
  • Alle endelige bud går ubeskåret til Copenhagen Pride via en donation, dette er inklusiv både køber- og sælgersalær samt hammerslagsbeløbet
  • Trøjerne leveres til vindende bud via Lauritz.com.

Mere info om auktionen følger kl. 15:00. Vil du sidde klar - så er det via linket her (OBS: auktionen vil først være live ca. kl. 15:00).