Spillerne samles inden kickoff

I morgen skal det afgøres! Over 1300 Sivasspor-fans er klar på D-tribunen

Over 1.300 herboende Sivasspor-fans på D-tribunen
UEFA tillader ikke, at fans af udeholdet rejser til værtslandet, men fans af udeholdet, der i forvejen bor i værtslandet, må gerne få adgang. Vi har derfor etableret et særskilt tribuneafsnit til herboende fans af Sivasspor på D-tribunen, så vi kan få så stor en kulisse og stemning som muligt i Parken til denne afgørende kamp.

Oplev kampen om europæisk gruppespil i morgen kl. 19
Vi har et flot udgangspunkt med fra udekampen i Tyrkiet, men intet er afgjort endnu. Når vi møder Sivasspor i Parken i morgen, torsdag kl. 19:00, skal vores vigtige deltagelse i europæisk gruppespil afgøres.

Vi håber derfor at den fantastiske opbakning i Parken i samspil med holdet kan få sejren - og dermed den videre europæiske deltagelse - hjem til København.

>>> Køb billet til kampen om europæisk gruppespil

Sektion 12 nedre udsolgt - Stadig pladser på øvre
Der er nu fyldt helt op på den nedre del af Sektion 12 til kampen mod Sivasspor torsdag aften i Parken.
 
Interessen er stor for at være en del af Sektion 12 til torsdagens afgørende kamp mod Sivasspor, hvor der nu er fyldt op på nedre.  Sektion 12 øvre vil være åben til kampen, der har kickoff kl. 19.00, og der er allerede flere end 500, der har sikret sig plads der.

>>> Find din plads på Sektion 12 Øvre her

Vi skal videre til gruppespillet sammen
Vi får brug for din opbakning, når vi skal sikre pladsen i det europæiske gruppespil! Det er på i morgen, torsdag den 26. august kl. 19:00, og du kan finde din plads til det vigtige europæiske opgør lige nu på billet.fck.dk.

>>> BILLET.FCK.DK 

Alle abonnenter og C-tribunekortholdere har ikke kampen inkluderet i produktet, men kan tilkøbe med rabat via billet.fck.dk