Jubel efter scoring

Stærk sejr på Fyn foran masser af FCK-fans

Med FCK-fansenes konstante sang og støtte til første udekamp i godt halvandet år kom vi fra Fyn med en stærk 2-0-sejr på mål af Jonas Wind i første halvleg og Kevin Diks i starten af anden.

Vi lagde stærkt ud i Odense foran næsten 2.000 FCK-fans, der kampen igennem støttede drengene helt forrygende.

Daramy havde to store chancer i de første ti minutter, og efter 12 minutter bragte Jonas Wind os foran efter godt forarbejde af Nelsson og Diks.

Vi dominerede fuldstændig de næste 15-20 minutter og havde chancer til 2-0, men siden arbejdede OB sig ind i kampen og skabte flere store chancer til at udligne.

Efter pausen indledte OB også bedst, men efter et kvarter kom vi på 2-0, da Daramy sendte Victor Kristiansen til baglinjen og Kevin Diks headede hans indlæg ind ved den ene stolpe.

I tillægstiden fik hjemmeholdet bolden i nettet, da Kamil Grabara ikke fik helt fat i et indlæg, men målet blev annulleret for hånd på bolden af Moses Opondo og derfor fik den polske keeper noteret endnu et clean sheet - det tredje på stribe.

Med sejren indtager løverne en midlertidig tredjeplads i tabellen. Læs mere og se højdepunkter senere her på siden.

Og tak for den suveræne støtte i Odense til alle jer, der tog turen med os over Storebælt!