FCK-fans i Herning

Ca. 1.200 FCK-fans er allerede klar til OB AWAY

Den 1. august ophører forbuddet mod udefans på de danske Superliga-stadioner, og det har ca. 1.200 forventningsfulde FCK-fans allerede forberedt sig på.

De har nemlig sikret sig en billet til udebaneafsnittet på Nature Energy Park i Odense, hvor vi møder OB næste søndag den 1. august, kl. 18.00.

Sidst vi havde udefans var til kampen, der aldrig burde være spillet - udekampen mod Istanbul Basaksehir den 12. marts 2020. Siden har vi spillet 23 udekampe uden støtten fra vores egne fans.

Zeca: Fantastisk nyhed
"Det er en fantastisk nyhed, for vi har virkelig savnet jer til vores udekampe i meget lang tid," siger anfører Carlos Zeca på vegne af hele holdet.

"Lige nu fokuserer vi kun på Silkeborg-kampen, men det er fedt at høre, at vi får støtte fra så mange af vores fans i Odense næste søndag. Det sætter vi meget stor pris på!"

>> Link til OB's billetsite

Busture
Fanklubben arranger bustur, både for medlemmer (299 kr. inkl. billet) og ikke-medlemmer (399 kr. inkl. billet).

Sektion 12 arrangerer også fælles bustur inklusive et stort prematch arrangement med DJ, fadøl og helstegt pattegris i Odense. Prisen (uden billet til kampen) er 250 kr. for medlemmer af S12 Foreningen og 300 kr. for ikke-medlemmer - se mere på Sektionens Facebook-side.

Sektion 12 OB-FCK-bustur

Husk AWAY-kortet!
Det er længe siden, det har været i brug, så vi minder også om, at du kun kan komme ind på vores fanafsnit med et gyldigt FCK AWAY-kort. Læs her på fck.away.dk, hvis du ikke har kortet eller ikke kan finde det.
 
Du er også altid velkommen til at kontakte kundeservice@fck.dk med spørgsmål.