Jubel efter scoring

Thorup: Den sejr er til fansene!

"Enhver der så aftenens opgør mod AGF kan bekræfte, at de to halvlege var som nat og dag, men først og fremmest er vi begejstrede for sejren og de tre point. Den sejr er til fansene, som støttede holdet helt fantastisk hele vejen igennem," sagde Jess Thorup efter aftenens 3-2-sejr.

"Vi leverer en fremragende 1. halvleg, fyldt med lyst og energi og båret frem af fansene, og vi talte om i pausen, at vi ikke bare skulle gå ud og forsvare 3-0-føringen hjem, men blive ved med at spille vores spil og gå efter det fjerde og femte mål."

"Men jeg ved ikke lige, hvad der skete, for vi fik slet ikke sat spillet sammen, som vi ønskede. Måske led vi alligevel under, at vi havde nogle nye konstellationer på banen og manglede flere af de faste og erfarne folk, men vi må også give cadeau til AGF, der justerede lidt her og der og kom godt tilbage i kampen."

"Derfor sagde jeg også til spillerne efter kampen, at det her var en advarsel, for det må ikke gentage sig, at vi smider en sikker 3-0-føring på den måde og oven i købet på hjemmebane foran 10-11.000 ellevilde fans."

"Det giver selvfølgelig også god energi at kæmpe en sejr hjem på den her måde, ligesom da vi mødtes i Århus, men som sagt burde det aldrig været kommet så langt i aften."

"Vi kan også glæde os over, at vi nu har hentet 13 point i de seks kampe i slutspillet, og vi går stadig på jagt med alt hvad vi har i de sidste fire spændende kampe," sluttede Jess Thorup.