Nicolai Boilesen

Boilesen: Jeg er stolt af drengene

Hvad angår det røde kort, så prøvede jeg at komme ind foran foran Kamaldeen, og ramte den så med hånden - og det var ikke min intention. Faktisk mærkede jeg ikke engang, at jeg ramte den. Men efter at have set den på TV, er det røde kort fair nok.

Men jeg er stolt af drengene, og må tage pointtabet på min kappe. Jeg skulle måske have ladet bolden køre, men det er jo nemt at være bagklog - og det var rent instinkt. Men som sagt, jeg er stolt af drengene, de arbejdede stenhårdt - og alle er naturligvis skuffede over, at vi lukker et mål ind i sidste minut i begge halvlege.

FC Nordsjælland skal roses for at være dygtige på bolden, og det var svært at spille 10 mod 11 i så lang tid - og så var det et flot mål de fik til 2-2. Men jeg er frustreret og skuffet over i dag, men også over at jeg er ude i de næste par kampe (tre karantænedage, red.). Det var mit første røde kort, og det kommer ret ubelejligt, men OK, de færreste røde kort kommer vel belejligt..."

Lukas Lerager
Jeg var ikke tilfreds med vores spil efter det røde kort, for vi kom til at spille med at for mange lange bolde. Vi skiftede så system til 2. halvleg, og der fik vi langt bedre styr på det - og vi holdt dem fra at komme frem til de store chancer.

Vi kommer så på 2-1 efter et flot mål, men jeg er da p..ærgerligt over, at de fik udlignet til sidst. Det mål var også superflot, men han kunne lige så godt have sparket den langt over mål, så ja, jeg er ærgerlig. Hvad angår kortet til Boilesen, så er det jo svært at sige noget til ham - han gled - så hvad skal vi gøre? Når vi snakker VAR, så er det nogen gange til ens fordel og andre gange ikke, men de må da gerne få flere kameravinkler for min skyld.

Peter Ankersen
Jeg synes vi har stor ære af kampen, men det var svært at spille 70 minutter i undertal mod et godt FCN-mandskab. Jeg synes vi stod godt, kompakt og tillod få chancer imod.

Jeg er da ærgerlig over, at de kom på 1-1 lige før pausen, men i 2. halvleg viser vi god moral og kommer igen foran, og så var det selvfølgelig pivuheldigt, at de fik udlignet i sidste minut - det var dog flot sparket ind. Men det var som sagt svært at spille i undertal i så lang tid. Så selvom vi fik et point efter 70 minutter i undertal, så står jeg med en skidt følelse her efter kampen.