Viktor Fischer

Kampreferat: Stærk 1. halvleg blev afgørende

De to hold
I forhold til Randerskampen for to uger siden startede Sten Grytebust, Peter Ankersen, Victor Kristiansen og Viktor Fischer i stedet for Kalle Johnsson, Karlo Bartolec, Mathias Zanka og Mohamed Daramy. Randers havde Kehinde tilbage fra karantæne, og han startede i stedet for Klysner.

Hurtig udligning efter tidligt Randers-mål
Vi indledte kampen udmærket, men fik alligevel en kold spand vand i hovedet, da Randers kom foran efter syv minutter. Marvin Egho kom op ved forreste stolpe mellem Wilczek og Wind og snittede Kehindes hjørne ned i det lange hjørne.

Holdet rejste sig dog hurtigt, og mindre end tre minutter senere var vi med igen. Fischer fik bolden af Falk og spillede Wind i mellemrummet foran Randers-feltet, og han stak den videre til Wilczek, der rutineret holdt sig fri af offsiden og i stedet tog et træk og udplacerede Carlgren med sit giftige venstreben.

Kamil Wilczek


Wind, Falk og Fischer på spil
Endnu et lækkert og hurtigt opspil endte kort efter med, at Fischer spillede Falk helt fri, så han let kunne trille kuglen i kassen, men han var desværre offside. Randers ville stadig gerne være med, og Kehinde havde et nærgående forsøg, efter at han var trukket på tværs foran feltet, men minuttet efter slog vi til igen. Og igen involverede det de hurtige fødder – og ideer – fra Fischer, Falk og Wind.

Wind spillede i det helt rigtige øjeblik Falk, der kom i fuld fart ind i feltet, men Carlgren gik ud i ham og tacklede ham omkuld, men inden man kunne nå at råbe på straffe, havde Fischer trillet bolden i tom kasse, så Morten Krogh slap for at skulle en tur ud til VAR-skærmen.

Jubel efter scoring


Der var stadig kun spillet 18 minutter, men det lugtede af en underholdende eftermiddag i Parken, der blev indledt i dejligt, men koldt solskin og endte med en isnende snehaglbyge!

Vi så ikke meget mere til Randers-offensiven i resten af 1. halvleg, som vi dominerede markant med både energisk og opfindsomt angrebsspil, og i genpresset sled og slæbte alle for hurtigt at få bolden tilbage på københavnske fødder. Men trods mange tilløb kom vi ikke til de helt åbne chancer, men kunne efter de første 45 minutter se tilbage på en glimrende 1. halvleg, som vi bare skulle bygge videre på for at få det tredje mål, der sandsynligvis ville punktere kampen.

Tæt på det tredje lige efter pausen
Det kunne være kommet i 2. halvlegs første minut, da Wind prikkede bolden ind i Randers-feltet, men Carlgren kom godt ud, så Fischer ikke fik prikket bolden under ham.

Tættere kom vi ikke i en rum tid, hvorimod gæsterne kæmpede sig godt tilbage i kampen og fik flyttet spillet (alt for) meget op på vores banehalvdel. Stadig uden at sætte Grytebust på de store prøver, men vi levede livet lidt for farligt i en længere periode, hvor vi stort set ikke satte nogen angreb op selv.

Carlos Zeca


Ny energi mod slutningen
Midt i halvlegen kom Daramy og Stage ind for Fischer og Lerager, og begge bragte ny energi til holdet. Især Daramy var ihærdig med løb og udfordringer, og han burde også have lukket kampen 12 minutter før tid, da han kæmpede sig helt fri med Carlgren, men ikke kunne passere ham med sin afslutning med venstre.

Da havde Bundu netop afløst Wilczek, og det sidste kvarters tid måtte vi stadig kæmpe hårdt for at holde dem fra fadet. Indskiftede Sambou var lige ved at slippe fri i feltet, men blev i sidste øjeblik bremset effektivt af Boilesen, og i stedet fik vi endnu en mulighed for at score det tredje mål i tillægstiden.

Stage tøvede bare en anelse for længe, før han spillede den helt fri Ankersen, så bolden ikke lå præcist nok til, at han fik fart og præcision i afslutningen. Men dejligt at se den erfarne højre back i aktion igen efter et par måneders skadepause, selv om kampformen af gode grunde ikke er på det maksimale endnu.

Peter Ankersen


Tæt på at gå galt i 94. minut
Da vi gik i gang med sidste minut havde de endnu ikke haft en afslutning på mål siden 1. halvleg, men den kom i de allersidste sekunder! Greve samlede en løs bold op, efter en holdkammerat snublede i feltet, og han smed ind omkring straffesparkspletten, hvor Egho satte foden på bolden og sendte den mod mål, men Grytebust reagerede hurtigt og dykkede ned og holdt skuddet.

At kalde det en 100 % chance er nok i overkanten, for den kom pludseligt, men han skulle ikke have ramt den meget anderledes, før den let kunne være strøget i kassen uden chance for Grytebust.

Sten Grytebust


Heldet var med os i den sekvens, men det havde også været ubærligt, hvis de havde stjålet et point på den måde. Selv om vi måtte knokle og fighte mere for tingene efter pausen, end de første 45 minutter lagde op til, så var vi den fortjente vinder set over alle 90 minutter.

Der er stadig langt til topholdene, men da Brøndby tabte i Herning, kan vi med en sejr i Brøndby næste søndag reducere afstanden til andenpladsen til fire point inden de sidste otte runder.