Nicolai Boilesen

Sidste nyt før FCK-AGF

Korte facts
Todi Jónsson er alletiders FCK-topscorer mod AGF med 8 mål i 14 kampe. Det er han nok også i morgen, for topscorerne i dagens trup er Wind og Fischer med hver 3 mål mod AGF.

Jonas Wind har spillet fire gange mod AGF, og han har scoret et mål i hver af de tre kampe, hvor han er startet inde.To af målene er på straffespark, og inden da havde vi brændt tre af de fire foregående mod AGF.

Da vi vandt 1-0 i Aarhus i efteråret, var det Hjalte Nørregaards første sejr som FCK-træner. Jess Thorup har mødt AGF 11 gange som Superligatræner: 3 gange med Esbjerg (V2, U1, T0) og 8 gange med FC Midtjylland (V3, U3, T2).

David Nielsen har som træner mødt FCK 13 gange i Superligaen, 4 gange med Lyngby, og 9 gange med AGF. FCK er den klub, hvor han har det næstlaveste pointsnit pr. kamp (0,77) efter Randers FC (0,45).

Vi er det hold i sæsonen med den højeste nøjagtighed i vores afleveringer med 81,6 % - AGF har det næstlaveste med 70,2 % (SønderjyskE er lavere med 69 %).

AGF er den klub, der har begået flest forseelser i sæsonen - 252. Vi og FC Midtjylland har begået færrest - 186.

AGF-truppen
Aarhusianerne har overnattet i København med en trup på 20 spillere, hvor Mathias Jørgensen er med igen efter en skadepause, og Alexander Munksgaard er tilbage fra karantæne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT

Denne dato
Vejret i dag ser ud til at blive bedre, end sidst vi spillede på datoen 28. februar i 2018:

Vi vandt snevejrskampen i Hobro med 2-0, og vi vandt også vores første kamp på datoen 28. februar, da vi hjemme slog Esbjerg 2-1 i 2016.

Kommende kampe
Vi og AGF mangler at møde de samme hold i de sidste tre runder af grundspillet:

FCK
03.03 h Vejle
07.03 u Brøndby IF
14.03 h FC Midtjylland
21.03 u Randers FC

AGF
03.03 h FC Nordsjælland
07.03 u FC Midtjylland
15.03 h Randers FC
21.03 u Brøndby IF

Dommerne
Dommer: Jørgen Daugbjerg Burchardt
Linjedommere: Heine Sørensen og Dennis Wollenberg Rasmussen
Fjerdedommer: Sebastian Friis Aagerup
VAR & AVAR: Mads-Kristoffer Kristoffersen og Victor Skytte

Det er Burchardts 21. FCK-kamp, og han dømte senest vores udekamp i Horsens. Han har dømt os en enkelt gang mod AGF i marts 2016 i Aarhus.

Kort, karantæner og skader
Ingen af holdene har karantæner.

Zanka og Zeca får karantæne ved næste gule kort, og det samme gør AGF’s Benjamin Hvidt. Jon Dagur Thorsteinsson får også karantæne, hvis kortet giver 6 strafpoint.

På skadelisten har vi Mikkel Kaufmann og Peter Ankersen, og AGF mangler Nicklas Backman, Frederik Tingager, Søren Tengstedt og Zach Duncan.