Pep Biel

Fokus på AGF

Det er ligaens nr. 3 og 4, der tørner sammen i Parken på søndag kl. 16, og med en sejr kan vi gå forbi AGF, der p.t. har 32 point mod vores 30 point.

Vi kommer med seks sejre og to uafgjorte i de seneste otte kampe, mens AGF "kun" er ubesejrede i syv. Til gengæld har de holdt målet rent i de seneste fem, og gør de det igen på søndag, vil det være klubrekord. Hvis vi heller ikke scorer på søndag, vil det være tredje målløse AGF-udekamp i træk, og det er også århusiansk klubrekord.

AGF indledte sæsonen med kampe uden nederlag, men vi brød stimen den 25. oktober, da vi vandt 1-0 på et Jonas Wind-straffe efter ni minutter. Siden har de tabt 1-2 hjemme til FC Midtjylland og 1-3 ude til FC Nordsjælland.

I Sydbank Pokalen er AGF næsten klar til semifinalen efter 3-1 over AGF i den første kvartfinale, men det var tæt på at gå galt i forrige runde, hvor de var bagud 0-2 mod Kolding IF efter otte minutter og først besejrede dem efter straffesparks-konkurrence.

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT


Patrick O: "Parken indbyder til fodbold"
"Vi havde en rigtig god kamp i Parken i sommeren sidste år før jeg kom til AGF," siger Patrick Olsen til AGF's hjemmeside. "Og den vil vi selvfølgelig gerne følge op på. Det ser ud som, der er kommet en fin ny bane i Parken, der indbyder til fodbold - i modsætning til nogen af de andre udebaner, vi har besøgt i år. Så det skal vi udnytte og se om vi kan finde det gode spil frem igen."


Holdet
Patrick Olsen og Patrick Mortensen er startet inde i alle AGF's 17 Superligakampe, og Jon Dagur Thorsteinsson har også været på banen hver gang, men er to gange kommet ind fra bænken.

Senest startede AGF med disse 11 hjemme mod SønderjyskE:

Jon Dagur Thorsteinsson, Patrick Mortensen, Gift Links
Bror Blume, Nicolai Poulsen, Patrick Olsen
Casper Højer, Bubacarr Sanneh, Sebastian Hausner, Kevin Diks
Kamil Grabara

TV
Du kan se søndagens opgør på Canal 9 og discovery+ med optakt fra kl. 15.