Jess Thorup

Thorup før pokalkampen mod Midtjylland: God test for hvor langt vi er nået

Torsdag kl. 20.15 er der lagt op til pokalbrag i Parken, når FC Midtjylland kommer på besøg i 1/8-finalen af Sydbank Pokalen. Og Jess Thorup ser frem til forhåbentlig at fortsætte den gode stime af sejre på det seneste.

En stor og vigtig kamp venter
”Pokalturneringen betyder meget for os. Både fordi det er den korteste vej ud i Europa, men også fordi FCK har stolte traditioner i turneringen og masser af klubhistorie forbundet med den. Der er en titel på spil i sidste ende, og derfor er det en stor og yderst vigtig kamp for os - og jeg håber, at vi kan spille os videre til næste runde, selvom vi møder en stærk modstander som FCM så tidligt i turneringen,” siger Jess Thorup og fortsætter:

”Hvis vi skal vinde noget, så skal vi slå alle hold, så vi kan ligeså godt starte nu. Vi er inde i et godt flow i øjeblikket efter de seneste sejre, og kampen mod Midtjylland bliver en god test for, hvor langt vi er nået med vores nye projekt. Vi er ikke hvor vi vil være endnu, men vi er på rette vej, og en direkte duel mod det bedste hold herhjemme lige nu bliver en spændende opgave for os.”

Spillerne strutter af selvtillid
Løverne har revanche til gode efter et stort nederlag i Herning i det seneste indbyrdes opgør den 9. november i 3F Superligaen. Men udgangspunktet er et helt andet denne gang ifølge Thorup.

”Det var en hård kamp mod dem sidst, hvor vi spillede næsten en hel halvleg med 10 mand, og ikke var i nærheden af at få point. Jeg synes, vi er et helt andet sted i dag, og har bedømt på de seneste kampe fået bygget et nyt fundament op med en trup, der strutter af selvtillid og tro på tingene. Det var ikke ligefrem tilfældet, sidst vi mødte dem i Herning. Så vi skulle gerne komme helt anderledes ud til kampen denne gang. Men det skal vi ud og bevise overfor os selv - og for fansene."

Forberedt på forskellige scenarier
”Det begynder så småt at lysne lidt. Fischer, Bengtsson og Bjelland træner med igen, selvom de først er i betragtning til at spille på søndag mod OB pga. deres corona-karantæne. Vi har dog stadig et par spillere, der er tvivlsomme, men vi må tage det dag for dag og forberede os på forskellige scenarier. Men vi glæder os til kampen, og som vi spiller lige nu, så kan vi næsten ikke vente på at komme i kamp igen. Der er en tro på tingene, og det er en fed fornemmelse for mig at mærke,” lyder det afslutningsvis fra cheftræneren.
 
Pokalkampen mod FC Midtjylland fløjtes i gang torsdag aften kl. 20.15 og kan ses direkte på DR1.