Storskærmsarrangement i Parken

Storskærm i Parken til SønderjyskE-FCK

Søndag den 29. november, kl. 16.00 tænder vi igen for storskærmen i Parken til en ”udekamp på hjemmebane”, når vi møder SønderjyskE i Haderslev.
 
Vi ved, hvor meget I savner at gå til fodbold med vennerne, men her har du muligheden sammen med ca. 475 andre kortholdere og abonnenter.

Det hele foregår naturligvis under godkendte og sikre ”corona-forhold”, og inden kampen er der optakt i Parken, hvor vi bl.a. får besøg af Torsten Kjems Hansen, der er ansv. redaktør på tipsbladet.dk.
 
Ved premieren den 8. november var billetterne gratis, men som annonceret dengang, tager vi fremover en mindre billetpris, som delvis dækker vores udgifter.

Prisen er 50 kr. for voksne inkl. en øl/sodavand og 30 kr. for børn inkl. en sodavand.

>> Find din plads her på billet.fck.dk

Hvorfor er det ikke stadig gratis?
Selv om arrangementet som udgangspunkt er forbeholdt kortholdere og abonnenter, så er det ikke en del af det produkt, man i sin tid har betalt for.
 
I øvrigt var der 15 %, der ikke udnyttede deres gratis billetter til FCM-arrangementet, og vi tænker, at en mindre betaling vil reducere risikoen for tomme pladser, som andre gerne ville have haft adgang til.
 
Kunne prisen ikke indgå i den kompensation, man kan få for kort og abonnementer?
Principielt jo, men det bliver et meget kompliceret regnestykke, så også af den grund holder vi det helt adskilt.
 
Hvordan er prisen fastsat?
Vi har beregnet vores udgifter til personale, underholdning, udstyr, rengøring, rettigheder m.m. og fastsat en billetpris, der svarer til under 1/3 af vores udgift pr. tilskuer. Vi tjener altså ikke penge på arrangementet, tværtimod. Oven i dette kommer i øvrigt betalingen for TV-rettighederne.
 
Hvem kan få adgang?
Vi åbner til disse arrangementer for, at alle kortholdere og abonnenter kan købe billet, så de sælges efter først-til-mølle og ikke i forhold til loyalitetspoint. (Det betyder ikke, at vi fraviger de generelle principper om loyalitetspoint)